Länk kopierad!

Visningar

mån 2 okt 17:00 - 17:30
Bokad visning!
Anmälan görs på annonssidan under boka visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rundbäcksgatan 20, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
79.1 kvm
Avgift
5 516 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LJUS & MODERN 3:A MED VÄLPLANERAD PLANLÖSNING SAMT TVÅ BALKONGR I SOLIGT LÄGE!

Välkommen till denna rymliga trerummare som har en välplanerad planlösning och erbjuder härligt ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt gör bostaden trivsam och skapar utrymme för kreativ inredning. Två balkonger i soligt läge med gott om plats att avnjuta grillmiddagar med vänner och familj. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för socialt umgänge. Köket från Marbodal är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Det rofyllda "Master bedroom" rymmer med enkelhet en dubbelsäng och har egen rymlig klädkammare. Från hallen når du det helkaklade badrummet som är utrustad med tvättmaskin, perfekt för dig med barn eller som lever ett aktivt liv!

I HSB Brf Cinnober bor du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. På Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek, apotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Öppen hall med plats för avhängning i form av 2 inbyggda garderober. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt och ekparkettgolv som löper genom hela lägenheten.

Vidare in i bostaden finner du det rymliga vardagsrummet som är ett helt fantastiskt sällskapsrum. Längst med långsidan sträcker sig stora fönsterpartier samt balkongdörren till en av bostadens två balkonger. Här ryms enkelt en soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Finns även utrymme för annat möblemang efter smak och behov. Tack vare sin halvöppna planlösning mot köket blir detta ett rum optimalt för sociala umgängen. Här finns gott om plats för både vänner och familj!

Köket med stora fönsterpartier och en utgång till en bostaden andra balkong som är belägen i soliga sydväster med fri utsikt som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Köket erbjuder kyl och frys i fullhöjd, häll, inbyggd ugn, diskmaskin, fläkt och inbyggd micro. Bakom de fina köksluckorna finner ni goda förvaringsmöjligheter. Köksbordet rymmer det plats för ca 4-6 personer.

Helkaklat badrum med ljusgrå klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustad med wc, handfat med kommod och tillhörande spegel, spotlights, dusch samt tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk.

Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp. Här rymmer plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Från sovrummet finner du din alldeles egna klädkammare som är inredd med garderob och lådor som ger bra med förvaring.

Sovrum 2 disponeras idag som ett barnrum, men kan även disponeras som ett kontorsrum. Här rymmer det plats för säng, sängbord och annat möblemang.

Ett genomgående fint och välplanerat boende med fräscha ytskikt, stora fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp samt en två härliga balkonger i soligt läge som erbjuder dig många soltimmar.

Föreningen har en gemensam takterrass på våning 9 som kallas för "Toppen" där möjlighet till samkväm i form av grillning, solbad eller annat umgänge finns.
Ca 60 kvm av terrassen är byggd under öppen himmel och det finns både solstolar och relaxmöblemang att låna. Ca 136 kvm av terrassen är inglasad vilket ger möjlighet att vistas här årets alla dagar.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Cinnober i Göteborg 2017 Energideklaration Årsredovisning Cinnober i Göteborg 2022

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

79.1 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rundbäcksgatan 20

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1403

Våningsplan

4 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF Cinnober i Göteborg

Organisationsnummer

716444-6606

Allmän information

Brf Cinnober består av 89 bostadsrättslägenheter och har uppförts av HSB. Byggnaderna innehåller tre st hyreslokaler avsedda som affärslokaler. Föreningens adress är Gustaf Dahlénsgata 18, Solventilsgatan 17A-17D, Fjärdingsgatan 15, 17 samt Rundbäcksgatan 16, 20.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har avtal med Telia avseende Telia Bredband 500/500, TV-paket lagom och bredbandstelefoni Mini

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme. Vattenburna radiatorer samt konvektorer vid fönster.

Ventilation: FTX-system

Byggnadskommentar

Fastigheten fick certifiering silver enligt sweden green building council 2017

Övriga utrymmen i föreningen

Den stora takterrassen, som är en vacker rogivande oas på åttonde våningen där du kan sola, äta middag eller bara vara. Här uppe har du en fantastisk utsikt åt alla håll. Perfekt för att se solen gå ner. 136 kvm av terrassen är inglasad, en vinterträdgård som förlänger sommaren rejält och även ett föreningsrum som man kan boka.

Det finns en gemensamhetslokalen och tvättstuga, vilket gör den till en naturlig mötesplats för dig och dina grannar. 60 kvm av takterrassen är öppen mot himlen och där kommer det förutom solstolar och relaxmöbler även finnas plats för grillning.

Det finns även övernattningslägenhet och cykelrum. Till samtliga lägenheter hör även ett förråd.

Gårdsplats/innergård:
Gården som vetter mot väster, ska påminna om ett kuperat skärgårdslandskap med bergsskrevor och frodig grönska. På utvalda ställen planeras sittplatser. Det kommer även att finns även en stor parksoffa av trä med perfekt solläge.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.brfcinnober.se/

Antal lägenheter

89

Byggnader

Byggår

2016-2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 516 SEK/månad. I avgiften ingår Värme & Telia Triple-play.
Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten, kallvatten samt el.

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning, Från och med den 1 augusti höjs månadsavgiften med 5 %. Det kommer eventuellt att bli ytterligare höjning sista kvartalet år 2023, beroende på hur den nya räntan blir för det lån som föreningen skall skriva om den 30 juni.

Andelstal

1,4191%

Andelstal insats

1,4724%

Överlåtelseavgift

1315,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Försäkringsinformation

Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar.
Bostadsrättsinnehavaren bör teckna hemförsäkring.

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till fastigheten hör 48 st garageplatser. Kostnad ca1250 kr/ månad. Det finns även 4 MC platser. Separat kö där man skall ta kontakt med HSB.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

86 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

106 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Övrigt

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare och SkandiaMäklarna ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Service och kommunikationer

Vart du än ska så är det enkelt att ta sig hit och härifrån ? med cykel, buss, spårvagn eller bil. Med cykel tar du dig snabbt och tryggt över Götaälvbron till Nordstan och bilister väljer Lundbyleden vid sidan om Hjalmar Brantingsgatan. Vill du ta vagnen så har du nära till både Hjalmar Brantingsplatsen och Vågmästareplatsen, som är knutpunkter för många linjer.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl