Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Folkungagatan 14, Centralt / Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
4 404 SEK / mån
Rum
3 rum

Trea i tacksamt format med hög trivselkänsla!

Listan med fördelar blir lång på denna idealiska trea med ett kanonläge på Folkungagatan!

Bostaden har en tacksam placering på andra våningen i hus med hiss. Här kan man njuta av fönster i två väderstreck och en trevlig balkong i söderläge. Balkongen vetter ut mot den grönskande, vackra innergården som delvis sköts exemplariskt av föreningens aktiva medlemmar. Här är atmosfären lugn och behaglig, som bäddat för att låta hemkänslan infinna sig.

Lägenheten är disponerad på 73 kvadrat och direkt när man kliver in i bostaden möts man av en rymlig entréhall med förvaring i garderober och en separat klädkammare med god förvaringskapacitet. I anslutning till hallen ligger badrummet där det finns dusch och toalett, samt är förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och stoltserar med goda sällskapsytor och stora fönster som bidrar till fina ljusinsläpp. Köket är väl tilltaget med plats för matgrupp. De två sovrummen är rymliga och lättmöblerade. Ena sovrummet har utgång till balkongen. Genomgående välskött bostad där det mesta är original sedan huset byggdes 1996. Lägenheten har haft samma ägare sedan byggåret och väntar nu med spänning på nästa ägare!

Innergårdens parkliknande miljö är lummig och fint anlagd med blomstrande rabatter, fruktträd och sittplatser. Här finns även möjlighet till att ansvara för en av föreningens odlingslotter. Föreningen är välskött med god ekonomi och engagerad styrelse. Månadsavgiften uppgår till 4 544 kr och inkluderar värme, vatten, internet, kabel-TV och sophantering. Det finns möjlighet att hyra parkering för 255-440kr/månad beroende på typ av parkering

Här bor du med krypavstånd till stadens utbud av restauranger, shopping och kulturliv. Goda cykel- och bussförbindelser med övriga staden. En kort promenad bort ligger Lektorshagen som är närmsta grönområde för rekreation.

Sammantaget en drömbostad som du inte vill missa - varmt välkommen att besöka visningen av denna pärla!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy