Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Torgny Segerstedtsgatan 34, Långedrag/Hagen, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
58 kvm
Avgift
3 200 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik vindslägenhet i attraktiva Hagen!

Snart till salu!

Välkommen till Torgny Segerstedtsgatan 34- en minst sagt exklusiv lägenhet med en unik charm med närhet till både hav och city!
Redan när du kliver in genom dörren möts du av en trevlig villakänsla, både invändigt och utvändigt då föreningen erbjuder en fantastisk uteplats med badtunna och solstolar. Utöver detta har varje lägenhet en egen uteplats i soligt läge på trädgården! På entréplan återfinns hallen med plats för ytterkläder och sedan leder trappan upp till den rymliga lägenheten som har en modern planlösning, charmigt snedtak och ett gediget ljusinsläpp från 4 värdesträck. Vardagsrummet är luftigt och har en öppen planlösning mot köket som är smakfullt renoverad i stilrena färger. Rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligheter, här finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Bostaden har även ett extra rum som kan nyttjas efter behov såsom kontor, barnrum, gästrum eller klädkammare. Ljust och fräscht badrum som är utrustat med bl.a. golvvärme och tvättmaskin.

I månadsavgiften ingår nästintill allt; värme, vatten, tv/bredband och parkeringsplats.

I Hagens mysiga villakvarter bor du lugnt och havsnära i ett mycket attraktivt område mellan city och skärgården. Närhet till olika skolor, förskolor, gym och idrottsanläggningar, restauranger och pizzerior, matbutiker, fiskhandel, blomsterhandel och kommunikationer samt även diverse bryggföreningar för den som vill förverkliga sin båtdröm. Bra bussförbindelser som tar dig till Frölunda Torg eller in till Järntorget på mindre än 20 min. Även spårvagnshållplatsen finns på gångavstånd och erbjuder en smidig färd in till stadens puls. Dessa västra stadsdelar är en idyll både för dig som älskar att vara nära havet och dig som uppskattar promenadstråk och cykelavstånd in till city.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 1 Sovrum

Boarea

58 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Torgny Segerstedtsgatan 34

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1201

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Segerstedt 1

Organisationsnummer

769630-6237

Allmän information

Brf Segerstedt 1 är belägen i området Hagen i Västra Göteborg med närheten till hav och city. Fastigheten bebyggdes 1909 och består av 1 flerbostadshus med 4 lägenheter som är upplåtna som bostadsrätt. Föreningen registrerades 2015 och äger fastigheten Älvsborg 555:558.
I samband med att föreningen registrerades gjordes en omfattande renovering av fastigheten där det bland annat drogs ny el, vatten och avloppsledningar. Husets grund förstärktes och såväl tak som fasad renoverades eller byttes ut. Fastigheten har idag en modern och fin standard med en fantastisk trädgård som medlemmar kan nyttjas. Här erbjuds också en vedeldad badtunna och odlingslott.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv/internet via Telia

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning sker via fjärrvärme.

Utförda renoveringar

2019- Solpaneler på taket installerades och driftsattes.
2021- Gemensam uteplats.
2022- Tak över ingången till källaren.

Kommande renoveringar

2023 - Föreningen bygger nytt staket/grind på framsidan.
2023 - Föreningen planerar att installera laddstolpar till tillhörande p plats.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en gemensam trädgård och uteplats som medlemmarna kan nyttjas. Vedeldad badtunna, tvättstuga med litet förvaringsutrymme och kallförråd.

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 200 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv/bredband samt parkering.

Beskrivning månadsavgift

värme, vatten, tv och bredband.

Avgiftsförändringar

Inga kommande avgiftshöjningar är planerades i dagsläget 07/09/2023.

Andelstal insats

17,25490 %

Andel av månadsavgift

20,26043 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

568 799 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uppgiften är hämtad från bopedia

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till varje bostad tillhör en p plats.

Beskrivning

Service och kommunikationer

Här går det gott om spårvagnar och bussar in till Saltholm, Frölunda och centrala Göteborg. Spårvagnen 11 och 9 går precis utanför på hållplatsen nya Varvsallén. Buss 50, 91 och 99

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy