Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hagebygatan 61, Stjärnhusen Söder, Norrköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
56 kvm
Avgift
3 474 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

"Modern tvåa i Stjärnhusen!

Välkommen till ditt nya drömhem på Hagebygatan 61! Hissen tar dig till våning 1 och där har vi denna fantastiska lägenhet som erbjuder en perfekt modern komfort. Med sina generösa 56 kvm finns här gott om utrymme för dig att trivas och skapa ditt eget perfekta boende.

Redan från hallen möts du av en känsla av rymd och välkomnande atmosfär. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring i de rymliga garderoberna. Det ljust och rymliga sovrummet bjuder in till avkoppling och vila. Här finns gott om utrymme för en större säng med tillhörande möblemang. De smarta skjutdörrsgarderoberna erbjuder generös förvaring och hjälper till att hålla ditt utrymme organiserat och stilrent. Vardagsrummet är en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Den välbevarade fiskbensparketten tillsammans med de vita väggarna ger en luftig och ljus känsla. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. Dessutom har du direkt tillgång till lägenhetens pärla ? den soliga balkongen. Njut av eftermiddagssolen med en kopp kaffe eller skapa en mysig oas för avkoppling och rekreation. Köket är en modern pärla med allt du behöver för din matlagning och för att förenkla din vardag. Det vita och stilrena köket är utrustat med inbyggd ugn/mikro, induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin. Här har du gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter för att inspirera till kreativ matlagning.

Bra läge på omtyckta söder med gång-/cykelavstånd till bl.a citykärnan, Campus, Mirum galleria och Vrinneviskogen. Välskött HSB-förening där värme, vatten, nätavgift för el, tv, bredband ingår i den redan låga månadsavgiften.

Välkommen Hem!

Rumsbeskrivning

Hall:
Stor och rymlig hall med plats för avhängning samt förvaring i form av garderober.

Sovrum:
Ljust och rymligt sovrum med plats för större säng samt tillhörande möbler. Gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

Vardagsrum:
Fint och välbevarat fiskbensparkett med vita väggar. Här finns plats för större soffgrupp. Här finner du även lägenhetens balkong.

Kök:
Vitt och modernt ikea-kök med allt du behöver. Inbyggd ugn/mikro, induktionshäll, kyl/frys samt diskmaskin.

Duschrum:
Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Wc, handdukstork, spegelskåp, kommod, dusch med glasväggar samt tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2022 Stadgar Energideklaration Hagebygatan 53-69

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 550 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

56 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hagebygatan 61

Ort

Norrköping

Kommun

Norrköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

I föreningen finns gemensamma tvättstugor med torkrum, samlingslokal, hobbyrum, cykelförråd, övernattningsrum och bastu samt nyrenoverat och fullutrustat gym.

Lägenhetsnummer BRF

66

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Sörgården

Organisationsnummer

725000-0689

Allmän information

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som har till ändamål att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende åt föreningens medlemmar.

Föreningens egendom omfattar fastigheterna kv. Monopolet 3 med adresserna Hagebygatan 51-71. Husen färdigställdes år 1953-54 och består av 141 lägenheter upplåtna med bostadsrätt om totalt 8756 kvm och 8 st hyresrättslokaler om totalt 498 kvm. Dessutom tillkommer 75 st parkeringsplatser.

Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. Bostadsrättstillägg ingår i försäkringen. Observera att hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2000/2001: Byte av rörledningar och elinstallationer samt installation av hissar.

2016/2017: Installation av kollektivt bredband, installation av kodlås samt iordningställande av övernattningsrum för uthyrning av medlemmar.

2017/2018: Uppförande av två miljöhus, iordningställande av utemiljön vid Hagebygatan 51, renovering av bastun samt radonmätning av fastigheterna.

2018/2019: Nytt staket mot barnens skog, installation av ny tvättmaskin, relining av lutningsrör från tak samt målning av soprum.

2019/2020: OVK-besiktning, inköp av gymutrutsning, omläggning av entrécylindrar samt passersystem.

2020/2021: Installation och driftsättning av individuell elmätning, rivning av stenyta, asfaltering nya p-platser, målning av bl.a. källargångar, anläggande av odlingsplats och uteplats samt ny ståldörr till källarlokal.

2021/2022: Reparation av parkeringsyta på parkeringen vid 71:an, beskärning av stora träd på gården, uppdatering av föreningens skyddsrum samt installation av 7 st laddstolpar till 14 befintliga parkeringsplatser.

Kommande renoveringar

Enligt kontakt med styrelsen 2023-08-25 planeras inga större renoveringar eller underhåll i närtid.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns gemensamma tvättstugor med torkrum, samlingslokal, hobbyrum, cykelförråd, övernattningsrum och bastu samt nyrenoverat och fullutrustat gym.

Antal lägenheter

141

Byggnader

Byggår

1953-1954

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 474 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, bredband, bostadsrättstillägg IP-telefoni och den fasta abonnemangskostnaden för el.

Andelstal insats

0.6495%

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

100 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen äger 75 parkeringsplatser varav 14 av dessa har tillgång till laddstolpe för elfordon. Samtliga platser hyrs ut till medlemmarna enligt separat kösystem. Kostnad för p-plats är 150 kr/mån. Kostnad för p-plats med laddstolpe kostar 350 kr/mån samt 1,50 kr/kWh.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

148 kWh/m²

Energiklass

F

Besiktningsman

Pontus Petersson, Fukt & Saneringsteknik AB

Beskrivning

Övrigt

- Styrelsen har bestämt att höja årsavgiften med 2% fr.o.m. 2023-09-01.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl