Länk kopierad!

Visningar

sön 24 sep 12:00 - 12:30
Bokad visning!
Anmälan görs på annonssidan under boka visning!
mån 25 sep 18:00 - 17:30
Bokad visning!
Anmälan görs på annonssidan under boka visning!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Byvädersgatan 57, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
120 kvm
Avgift
6 030 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Byvädersgatan 57!

Välkommen till ett nyproducerat, stilfullt och modernt radhus i bostadsrättsform om två välplanerade plan! Bostaden har genomgående parkettgolv som flyter tröskelfritt längst med nedre plan och en öppen tilltalande planlösning mellan vardagsrum och kök som gör det givet för sociala sammankomster. Praktisk kök utformat med kvalitativa maskiner, fina arbetsytor och det redan luftiga vardagsrummet förlängs av en solfylld uteplats. Med uteplats och parkeringsplats intill huset samt utvändigt förråd blir villadrömmen sann.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entréplan
Ni välkomnas in till bostaden via uteplatsen där morgonkaffet kan avnjutas med gott om plats för utemöbler. Här finns även ett förråd!

Väl inne i bostaden möts ni av en inbjudande hall som öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar med genomgående parkettgolv som flyter tröskelfritt längst med nedre plan och en öppen tilltalande planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom avhängning och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob.

Stilrent badrum med genomgående stilrena färg- och materialval. Utrustningen består av dusch, wc, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel.

Stort kök av märket Vedum med gott om plats för matsalsmöblemang och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket innehar induktionshäll, inbyggd ugn & mikrovågsugn, kyl & frys i full höjd, fläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring tack vare flertalet över- och underskåp i vit kulör samt spotlights i taket.

Vardagsrummet inbjuder till umgänge med både familj och vänner. Här får man mycket väl plats med en soffgrupp och TV. Stora fönsterpartier längs med vardagsrummets långsidor i kombination med spotlights i taket ger bostaden ett flödande ljus och skapar en mycket luftig atmosfär. Härifrån kan du också ta dig ut till bostadens nybyggda altan och uteplats med trädgård i soligt läge! Här finns plats för loungegrupp med soffor och fåtöljer, grillhörna och ett rejält matbord med många sittplatser.

Nedre plan
På nedre plan finner du samtliga tre sovrum, en rymlig klädkammare samt ett stort badrum med en praktisk tvättavdelning. Härifrån nås även bostadens altan i vinkel. Hela nedre plan är försedd med golvvärme, vilket innebär att ni slipper radiatorer på väggarna.

Sovrum 1
Bostadens första sovrum är ett ljust och trevligt rum. Här finns god plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord om så önskas.

Sovrum 2
Rummet är vältilltaget med plats för dubbelsäng och tillhörande bord. Här kan man få även plats med en arbetshörna om så önskas.

Sovrum 3
Bostadens tredje sovrum passar bra som både sov/arbets eller gästrum om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderober.

Badrum med tvättavdelning
Det stora badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar i vitt samt klinker på golv. Utrustningen består av dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt golvvärme. Här finns även en tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt vägghängda överskåp till förvaring.

Altan
Från hallen nås bostadens altan i vinkel. Här ges plats loungegrupp, matgrupp, solstolar och grill, allt du kan tänkas behöva för soliga sommardagar. Här kan du duka upp middagen under bar himmel samtidigt som du njuter av ett insynsskyddat läge bredvid vacker grönska.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk Plan Byvädersgatan Stadgar Byvädersterrassen

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

120 kvm

Gatuadress

Byvädersgatan 57

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

09

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Byvädersterrassen

Organisationsnummer

769639-1932

Allmän information

BRF Byvädersterrassen ligger belägen vid Byvädersgatans återvändsplats med grönskan som närmsta granne. I soligt och fritt läge ligger 20 välplanerade parhus i två plan. Till husen finns uteplats, parkeringsplats intill huset samt utvändigt förråd. Husen har designats och ritats av KUB arkitekter. Planlösningarna är välplanerade in i minsta detalj och de stora fönstren släpper in mycket ljus.

Adresser:
Byvädersgatan 35 - 51
Byvädersgatan 53
Byvädersgatan 55
Byvädersgatan 57

TV/internet

Föreningen är ansluten till Telias öppna fibernät.

Uppvärmning och ventilation

Ventilation: FX aggregat (frånluft).
Värme: Frånluftsvärmepump

Kommande renoveringar

Då fastigheten är nybyggd planeras inga större renoveringar på flera år. Underhållsarbete kommer ske löpande och vid behov. Föreningen kommer även att upprätta en underhållsplan. För mer information se föreningens årsredovisning.

Ekonomi

Månadsavgift

6 030 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår en parkeringsplats.

Andelstal

5

Andel av månadsavgift

5

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 412 398 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Preliminärdebitering vattenförbrukning

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varje bostad har en egen parkering. Utöver detta finns även några extra parkeringsplatser med två timmars fri parkering.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Specifik energianvändning

30 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

59 kWh/m²

Energiklass

B

Beskrivning

Övrigt

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare och SkandiaMäklarna ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Områdesbeskrivning

Biskopsgården och Länsmansgården är en stadsdel med drygt 25 000 invånare och kännetecknas av kulturell och språklig mångfald. Stadsdelen erbjuder bra kommunikationer och flera naturområden.

Område
Biskopsgården är sedan 1950-talet en citynära stadsdel till Göteborg. Stadsdelen har under 1980- och 90-talen renoverats och moderniserats. Bebyggelsen är ofta belägen i höglänt terräng, och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Många av husen i Biskopsgården är ritade av för tiden berömda arkitekter, ett exempel är Helge Zimdal som ritat hus i Södra Biskopsgården.

Skolor och barnomsorg
I området finns ett flertal skolor för alla åldrar. Bland annat Ryaskolan (F?9) och Svartedalsskolan (F?9) Sjumilaskolan (F?9), Landamäreskolan (F?6), Jättestensskolan (F?9) samt Välkomsten Västra Hisingen, som är en skola för nyanlända elever från andra europeiska och utomeuropeiska länder.

Kommunikation
Kommunikationerna från stadsdelen är goda. Du når centrala Göteborg på cirka 15 minuter med spårvagnslinjerna 5 och 6 samt buss 25 och buss 145 till Volvo Tuve/Torslanda.

Natur och Fritid
I Biskopsgården finns stora naturområden, löpspår och fotbollsplaner. Här finns naturområdet Svarte Mosse med sitt stora rika fågelliv, naturstigar och löpspår på över 1 mil. Här finner du även ett 20-tal idrottsföreningar, ett 50-tal föreningar inom kultur, politik och hobby och cirka 15 pensionärsföreningar. Det rika föreningslivet har stor betydelse för den sociala utvecklingen i stadsdelen.
Affärer och restauranger.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl