Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tändkulevägen 33, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
92 kvm
Avgift
5 958 SEK / mån
Rum
4 rum

Magisk hörnlägenhet på 12:e våningen i Nacka strands högsta hus!

Magisk hörnlägenhet på 12:e våningen i Nacka strands högsta hus! Säljs på ritning med preliminärt tillträde i Januari 2024.

Klicka på länken för att se ''360 visning'' på denna lägenhet. https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand-fabriken/#project--property-list

Dokument (pdf)

Ekonomisk plan Brf Fabriken i Nacka

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4

Boarea

92 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tändkulevägen 33

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

18-2201

Våningsplan

16

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Fabriken i Nacka

Organisationsnummer

769638-9829

Allmän information

Fastighetsareal ca 819 kvm
Boarea ca 3120 kvm varav biarea 24 kvm
Flerbostadshus med 49 lägenheter.
Fastigheten ansluten till kommunala VA-nätet. Vattenburen värme från fjärrvärmeanläggning.

TV/internet

TV, IP-telefoni och bredband ingår i månadsavgift

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen värme från fjärrvärmeanläggning.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelverkstad och cykelrum
Förråd till samtliga lägenheter i källarplan
Kombinerade barnvagns o rullstolsförråd
Övernattningsrum

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 958 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Utöver månadsavgiften debiteras kostnader för enskild el- och varmvattenförbrukning. Kostnad för TV/bredband ingår i månadsavgiften

Andelstal

2,65210000

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage finns i en gemensamhetsanläggning i direkt anslutning till huset. Brf Fabriken innehar 24 platser för bil, varav en av dessa är avsedd för föreninges bilpoolsbil samt en MC-plats. Ett parkeringsbolag kommer att hyra ut platserna till föreningens medlemmar. P-platserna hyrs ut med separata hyresavtal.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy