Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kirunagatan 25J, Vällingby Centrum, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
4 437 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till denna fantastiska etagelägenhet om 47 kvm belägen med attraktivt läge i Vällingby. Här bor du i en ljus och utmärkt planerad tvåa i en mycket trevlig och välskött förening med god ekonomi. Du möts direkt av det smakfullt och fullt utrustade köket i stilren färgskala. Här möter vita köksluckor en stilren bänkskiva. Köket är utrustat med ugn, spis, diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt gott om förvaring och arbetsytor. I anslutning till hallen finns badrummet. Ett modernt badrum med dusch, WC, kommod och tvättmaskin. Vidare in i lägenheten möts du av det väl tilltagna och lättmöblerade vardagsrummet med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Stort panorama fönster mot öster bjuder på vackert ljusinsläpp. På övervåningen finns sovrummet som är rofyllt med plats för dubbelsäng och förvaring i form av garderober.

Brf Drömlyan 1 är en stabil och solid förening. Föreningen består av 30 st lägenheter i två hus som byggdes 2005. I föreningen finns två st tvättstugor i entréplan, cykelförråd samt parkeringsplatser. P-plats går att hyra för ca 300 kr/mån, carportplats går att hyra för ca 500 kr/mån. Till platserna är det separat kö. Goda kommunikationer med buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Micaela Rebel, 076-640 50 02

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Kök

Stilrent kök med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i vit laminat. Ovan arbetsbänk glasskiva som stänkskydd. Spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för soffa, tillhörande soffbord och mediamöbel. Utgång till bostadens uteplats. Ljust målade väggar och parkett på golvet.

Sovrum

Rymligt och harmoniskt sovrum på övre plan. Plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Platsbyggda garderober för förvaringsmöjligheter. Ljust målade väggar samt fondvägg i tapet och parkett på golvet.

Badrum

Fint badrum med vitt kakel på väggarna och ljusbeige klinkers på golvet. Wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna med duschväggar i klarglas. Tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Dro?mlyan 1 Energideklaration Brf Dro?mlyan 1 Stadgar Årsredovisning 2021 Brf Drömlyan 1

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

47 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kirunagatan 25J

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

/1202

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Drömlyan 1

Organisationsnummer

769611-7733

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningens fastigheter innefattar 30 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, i två stycken flerbostadshus.
Antal lägenheter: I föreningen finns 30 st lägenheter.

ÖVRIGT
Vällingby Centrum med småstadscharm från 50-talet men nyligen upprustat och moderniserat erbjuder ett varierat utbud av alla slags affärer, modebutiker, cafeér, restauranger samt all slags service. Här finns allt man kan önska av shopping samt även ett varierat kulturutbud som konstutställningar, biograf, bibliotek med mera. Närbelägna Hässelby Slott rustas nu också upp och kommer att erbjuda musikevenemang av olika slag. I området finns vackra park och strövområden samt utmärkta badmöjligheter längs Mälaren. Det finns ett flertal skolor, förskolor och daghem. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana till city. Även ett flertal busslinjer passerar centrum.

Brf bildades

2004

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2005

Ekonomi

Månadsavgift

4 437 SEK/månad

Andelstal

2,77487 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

204 477 SEK

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

375 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl