Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strandvägen 19, Vågmästaren, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
116 kvm
Avgift
7 098 SEK / mån
Rum
4 rum

INGLASAD BALKONG MED VÄSTERLÄGE OCH UTSIKT ÖVER KANALEN!

Välkommen till denna sällsynta möjlighet att förvärva detta svårslagna boendet på populära Vågmästaren! Stor fyrrummare som är väldigt välplanerad med härliga sällskapsytor i öppen planlösning och stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp med vattenutsikt. Lägenheten har verkligen det lilla extra med en stor inglasad balkong med golvvärme och en svårslagen utsikt utöver Hamninloppet i västerläge.

Här bor du enkelt och bekvämt med ett modernt och öppet kök mot vardagsrummet. Köket är utrustat med spis (-16), ugn (-20), mikro, diskmaskin (-18), kyl och frys (-15). Vidare in i lägenheten möts man av ett stort vardagsrum som bjuder på stora sällskapsytor, vacker utsikt och gott om ljusinsläpp. Här får man plats med både matsalsmöbel och soffa med tillhörande möblemang. Utöver detta finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt två mindre sovrum. Extra plus med lägenheten är att det finns två helkaklade duschrum. Det stora duschrummet är utrustat med toalett, dusch, handdukstork, golvvärme, handfat med kommod, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Det mindre duschrummet är utrustat med toalett, dusch, golvvärme samt handfat med kommod. Utöver detta erbjuder lägenheten gott om förvaring i form av klädkammare och garderober.

Vågmästaren ligger med perfekt avstånd till centrum och bara ett stenkast från Inre- och Yttre hamn. Området är väldigt lugnt, bara några hundra meter bort erbjuds numera flera restauranger, mataffär och vackra miljöer kring Herrhagen och Inre hamn. Goda bussförbindelser i anslutning till området.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy