Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 952 274 SEK / Pris
Adress
Ämtnäs, Nyköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
7 083 SEK / mån
Rum
4 rum

Brf Marsviken, mer än ett boende

Vid kusten en dryg mil från Nyköping hittar ni det anrika hotellet Marsviken, här har vi nu äran att erbjuda ett unikt konceptboende för de som uppskattar det fina i livet. Brf Marsviken förenar ett idylliskt havsläge på landet med lugn och ro, samtidigt som du skäms bort med strandbastu och pool, gym och padelbana, och rum för co-working. Kan vardagen bli mer komplett än så? Bostäderna som erbjuds är välplanerade, ljusa och luftiga med fantastiska siktlinjer över omgivningarna. Tack vare sitt fantastiska läge finns ett rikt naturliv med såväl växter som djur!

Föreningen har också tillgång till strand vid havet där grillplats, sjöbod med bastu och brygga finns. I stort sett alla lägenheter har hiss, egen balkong eller uteplats. Köp av juridisk person accepteras. Bostadsutvecklare är Rocmore AB som tillsammans med Tengbom Arkitekter i Stockholm arbetat fram detta unika och spännande boendekoncept.

Trots det fridfulla lantliga läget har Brf Marsviken en utmärkt närhet till Sörmland, Stockholm och världen. Du når huvudstaden på en timme och Skavsta flygplats på 20 minuter. Till Nyköping och Oxelösund tar du dig på ca 10 minuter.

Som om allt detta inte vore nog, finns även rika fritids-erbjudanden runt hörnet. Nyköpings golfklubb med 36 hål ligger blott 6 km från ditt hem. Du som gillar fågelskådning eller är nyfiken på det hittar en utmärkt fågellokal i Marsäng några stenkast bort. Vintertid tar du dig till Ryssbergens naturreservat med längdspår och slalombacke. Eller vad sägs om en spännande utflykt till några av Sörmlands fantastiska slott?

Dokument (pdf)

Kostnadskalkyl 05-1002

Länkar

Film BRF Marsviken

Allmän information

Pris

3 952 274 SEK (Pris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

100 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Ämtnäs

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

05-1002

Våningsplan

1 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Marsviken

Ekonomi

Månadsavgift

7 083 SEK/månad

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl