Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Råcksta Gårdsväg 28, Vån 10 (52001), Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
3 023 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Här erbjuds en unik chans att förvärva denna mycket välplanerade och nyproducerade (2014) 2:a om 40 kvm i populära BRF Tännforsen! Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - nu finns tillfälle att förvärva ert drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och stora sociala ytor. Bostaden passar utmärkt för singeln eller paret med högt ställda krav. I pulserande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanan gröna linje tar dryga 20 min till city, flertalet gym, förskolor och underbara grönområden finns i närheten. Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk ovan.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Myresjöhus/Marbodal. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den mörka arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kombinerad kyl/frys. Vitvarorna kommer från Electrolux i rostfritt utförande. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet. Från köket når vi bostadens samlingspunkt, det ljusa och social vardagsrummet som är fint integrerat med köket och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Bostadens mysiga och harmoniska sovrum hittar ni intill vardagsrummet och erbjuder plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Bädda upp dubbelsängen och avsluta dagen här med en kopp te.

BRF Tännforsen är en mycket solid och stabil förening. Huset bottenplan utgörs av gymmet "STC". En liten bit upp på gatan ligger Råcksta tunnelbanestation och även en Hemköp-butik. Naturen är nära med Grimsta naturreservat på andra sidan Bergslagsvägen och i Vällingby City finns ett stort utbud av affärer, nöje och service.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Välkomnande hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Här finns även platsbyggda garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade.

Kök

Öppen planlösning mot sällskapsrum. Kök från Myresjö/Marbodal med vita släta luckor, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och diskbänk i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av ugn, mikro, induktionshäll, spiskåpa, kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux i rostfritt utförande.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum i en öppen och social planlösning mot stilrent och modernt kök. erbjuder plats för såväl soffgrupp och matgrupp för ca 4 personer. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrum

Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng (160 cm) och sängbord.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschvägg i klarglas och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration A?rsredovisning 2021 Brf Ta?nnforsen A?rsredovisning 2021 Brf Ta?nnforsen Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

40 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Råcksta Gårdsväg 28, Vån 10 (52001)

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

52001

Våningsplan

10 av 12

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tännforsen

Organisationsnummer

769625-2183

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Tännforsen består av ett punkthus med 13 våningar och totalt 60 lägenheter fördelade på 2 till 4 rum. I källaren finns ett förråd till varje lägenhet samt cykel och barnvagnsförråd. På entréplanet i huset ligger gymmet STC.

Till månadsavgiften tillkommer avgift för varmvatten som debiteras efter individuell uppmätt förbrukning samt 212 kr/månad för bredband, tv och telefoni via Telia Triple Play.

Simpleko sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1208 kr och pantsättningsavgiften 483 kr.

FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften till föreningen. Det täcker skador på den egendom som du är underhållsskyldig för enligt föreningens stadgar.

BYGGNADSÅR
2014

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Intressanta länkar.
https://www.stc.se/klubbar/vallingby-racksta/

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 60
Antal lokaler: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- I entréhallen finns postboxar dit posten levereras
-Morgontidningen levereras till en tidningshållare
utanför tamburdörren
- Parkeringsplatser anordnas på p-däck och i markplan - motorvärmarplats
- Alla lägenheter har ett eget lägenhetsförråd som i källaren
- Cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplan
- Sopsug finns utanför huvudentrén. Där slängs hushållssopor, tidningar och matavfall
- Miljöstation för plast, papp, metall och glas finns vid Jämtlandsgatan bortom Råcksta T-banan
- Övernattningsrum finns att hyra på Råcksta Gårdsväg 21. Bokning sker på deras hemsida brfharspranget.se

Antal lägenheter

60

Byggnader

Byggår

2014

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 023 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten

Beskrivning månadsavgift

Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för tv/bredband om 212 kr/mån. Separat varmvatten debitering.

Andelstal

1.21147%

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

275 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

56 kWh/m²

Energiklass

B

Beskrivning

Övrigt

Bilderna är tagna från när lägenheten köptes, avvikelser kan förekomma. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl