Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnbergsvägen 3, Finnberget, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 364 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Magnus Willes
Ansvarig mäklare Magnus Willes

Ljus och fräch gavellägenhet med hög standard!

Välkommen hem till denna fantastiska gaveltvåa på underbara Finnberget!

Lägenheten bjuder genomgående på rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Samtliga väggar, lister och foder är nymålade i ljusa och mjuk färger vilket ger ett modernt och fräscht intryck. Köket går i en ljus, tidlös stil och erbjuder gott om plats för sammankomster, här finns även stora arbetsytor och rikligt med förvaring. Både vardagsrum och sovrum är ljusa och lättmöblerade samt av generös storlek, här finns utrymme för den som önskar att skapa ett extra sovrum. Bostaden har även mysig balkong med härlig vy över området och något så lyxigt som dubbla klädkammare.

Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi och har trots rådande läge varken höjt eller planerar att höja avgifterna. Sammanfattningsvis erbjuder denna rymliga och ljusa gavel tvåa på Finnberget en perfekt kombination av stil, funktionalitet, trygghet och komfort.

Till bostaden hör ett källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget.

Uppe på Finnberget bor du med utsikt över hela stan. Här slutar Finnbergsvägen, vilket gör att genomfartstrafik saknas. Området präglas av lugn och under sommarhalvåret av grönska. Här bor du mitt emellan skärgård och storstad och närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles speciellt. Trots det är innerstan nära och du når Slussen på endast ca 7 minuter, närmsta busshållsplats ligger i direkt anslutning till bostaden. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten. På Kvarnholmen växer ett stort utbud av restauranger och caféer fram.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy