Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Formgatan 3, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
5 876 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilsäker 3:a med uteplats och attraktiv planlösning i Limhamns Sjöstad!

Perfekt planerad 3:a med ljuvliga sociala ytor i kök och vardagsrum. Bostaden är i toppklass, både vad gäller interiören och exteriören. Välplanerad med fina materialval och bekvämligheter så som egna tvätt- och torkmöjligheter, två badrum med både dusch samt badkar, diskmaskin och hiss från markplan/garaget. Här bjuds det på generösa ytor i både vardagsrum och sovrum. Skulle man önskar så går det att göra lägenheten till en 4:a. Ett boende där man kan höra vågornas brus från en mysig uteplats mot lugnet på innergården! Njut av härliga dagar med morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längst kajkanten.

Rumsbeskrivning

Interiör: Allmänt: Ljust ekparkett, 3-stav, målade vita väggar samt kakel och klinker i badrum. Uteplats mot innergården.
Planlösning: Entré med avhängningsmöjligheter och garderob. Sovrum (21 kvm) med dressingrooms del med garderober, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Plats för stora möblemang. Ytterligare ett sovrum med plats för säng, kontor och förvaring.
Kök: Skåpsinredning från Vedum, beige bänkskiva i komposit, vitvaror från Siemens, induktionshäll, 2 st kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikro.
WC: WC, handfat och dusch. Kakel i duschhörna, duschvägg enkel.
Badrum/tvätt: WC, handfat, badkar, duschvägg i badkar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Tvättho, laminat bänkskiva med överskåp ovan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Atmosfären Limhamn Ekonomiskplan Brf Atmosfären Limhamn Stadgar Brf Atmosfären Limhamn ED Formgatan Brf Atmosfären Limhamn, 769636-0085 - Årsredovisning 2022

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea

101 kvm

Gatuadress

Formgatan 3

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

6-1003

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Atmosfären

Organisationsnummer

769636-0085

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Atmosfären Limhamn registrerades år 2018 i samband med byggnationen. Brf Atmosfären Limhamn är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Ekparketten 1 och Ekparketten 2 i Malmö kommun. Föreningens adresser är Barlastgatan, Magasinsgatan och Formgatan. Föreningen består av 90 lägenheter fördelade på 6 trapphus med inflyttning Q4 2021 ? Q1 2022, samtliga innehas med bostadsrätt.

EKMONOMI
Simpleko förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 313 kr år 2023).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023).

Mätningen av hushållsel och den energi som går åt för att varmvattenuppvärmning sker individuellt för varje bostadsrätt. Kostnaderna aviseras kvartalsvis i efterskott tillsammans med månadsavgiften.
Inga avgiftshöjningar är planerade för 2022/2023. ( kontrollerat 2022-09-13)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen erbjuder en grönskande innergård med sittgrupper. Blandad växtlighet med planteringar, buskar, träd och inte minst grönska på fasaderna skapar en härlig närmiljö.
Det finns gott om plats för att parkera cyklar på gården och i källargaraget. I garaget finns också möjlighet att serva och reparera sin cykel.
Utrymme för hushållsavfall och källsortering finns i anslutning till huset.
Lägenhetsförråd är beläget i källaren.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Alla lägenheter är anslutna till Telia Triple Play.
Bredband (fiber), TV och telefoni i ett paket. Avgift 249 kr/mån för detta tillkommer.

GARAGE OCH PARKERING
Det finns 63 parkeringsplatser i garaget, varav 7 för elbilsladdning. Det finns 3 markparkeringsplatser. Två är reserverade för bilpool via M. Hyresavtal för parkeringsplats tecknas separat och månadshyran är 1000 kr/mån för år 2022. Månadshyran för laddningsplatserna är 1300 kr/mån för år 2022. Kösystem tillämpas.
Bilpool kommer att anslutas till bostadsrättsföreningen och uppställs inom eller i närheten av bostadsområdet. Som medlem i Brf Atmosfären kan man välja att ansluta sig till Bilpoolen genom att teckna ett separat användaravtal med Sunfleet.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

KONTAKT
Hemsida: www.brfatmosfaren.se/
Mail: styrelsen@brfatmosfaren.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2018

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Garage/markplan

Ekonomi

Månadsavgift

5 876 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 249 kr/mån avseende bredband, TV och telefoni.
Summa: 6 125 kr/mån.
Individuell mätning och debitering för el och varmvatten.

Andelstal

1,30995%

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

58 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

55 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl