Länk kopierad!

Visningar

sön 4 jun 15:00 - 15:45
Boka gärna visning via mäklarens hemsida!
mån 5 jun 17:30 - 18:00
Boka gärna visning via mäklarens hemsida!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Trillans väg 4, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
63.5 kvm
Avgift
4 536 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig 2:a med vindskänsla, takfönster, snedtak och balkong med kvällssol

Välkomna hem till Trillans väg 4. En sällsynt pärla till lägenhet belägen på våning 4 av 4 i populära Jarlaberg.

Här köper den som vill ha det lilla extra. Lägenheten ligger inbäddad mellan Nacka strand och Nyckelviken på högsta våningen fri ifrån insyn och med en milsvid utsikt över trädtopparna. En utsikt som du kan njuta av antingen från balkongen eller ifrån de fönsterpartierna som går ända upp till taket i både vardagsrum, kök och sovrummet. Detta är en lägenhet som har en otroligt härlig rymd och som känns väldigt ljus. Planlösningen är väldisponerad med ett stort och rymligt vardagsrum med utsikt över Nyckelviken, sovrum med bra förvaringsmöjligheter och utrymme för både en stor säng och ett skrivbord. Kvadratsmart och smakfullt badrum med tvättdel och eleganta detaljer och ett ljust fullutrustat kök med en naturlig matplats intill. På balkongen kan du njuta av kvällssolen utan något som blockerar den. Här finns även möjlighet att grilla.

Här bor du på absolut bästa läge i en stor och stabil förening. Jarlaberg ligger i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Välkommen in på visning!

Rumsbeskrivning

- Hall
Via säkerhetsdörr når du den välkomnande hallen med parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Här finns gott om plats för avhängning med platsbyggda skjutdörrsgarderober.

- Sovrum
Rymligt och ljust sovrum med parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Här finns plats för en väl tilltagen säng och goda förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderober samt en garderobsvägg. Med fönster från golv till tak bjuds det på rikligt ljusinsläpp.

- Vardagsrum
Stort vardagsrum med parkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Stora fönsterpartier från golv till tak ger fantastiskt ljusinsläpp på morgon/förmiddagen.

- Badrum
Fräscht badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch med vikbara väggar i glas, tvättmaskin, handfat med kommod, stor badrumsspegel och vägghängd toalett.

- Kök
Rymligt och ljust kök med parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Köket är smakfullt inrett med vita skåpsluckor, en mörk bänkskiva i sten och rostbrun mosaik över bänkskivan. Köket är utrustat med kyl/frys i borstat stål, ugn, mikrovågsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Intill köket finns en naturlig matplats.

- Balkong
Rymlig balkong med kvällssol och milsvid utsikt. Här är du fri ifrån insyn och kan njuta av kvällssolen i lugn och ro. Möjlighet att grilla finns även.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration A?rsredovisning-2020

Länkar

BRFs hemsida Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

63.5 kvm

Gatuadress

Trillans väg 4

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

116

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Uttern nr 284 i Nacka

Organisationsnummer

716419-6573

Allmän information

HSB:s Brf Uttern bildades 1986 och rymmer 195 bostadsrättslägenheter samt gemensamma lokaler på adresserna Trillans väg 1-51, udda nummer, samt Trillans väg 2-40, jämna nummer. Brf Uttern är en av de sju bostadsrättsföreningarna i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen, Nyckeln, Illern, Minken, Mården och Fjädern. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl.a. samfälld mark, kabel-tv, garagen och sopsugsanläggningen.

Som bostadsrättsinnehavare i Uttern ska du vara medlem i Hsb Stockholm.

Brf bildades

1986

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv från Tele2, baspaket ingår i månadsavgiften.
Bredband från Ownit, 1 Gbit/s ingår i månadsavgiften, via Skanovas fibernät.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme/ Mekanisk frånluft

Utförda renoveringar

2021 Utredning av status fönster
2019 - Byte av vertikala fasadfogar (höghusen)
2018 - Hissrenovering (T38, T40, T47)
2017 - OVK
2017 - Stamrensning avlopp
2017 - Hissrenovering (T4, T36, T49)
2016 - Renovering av 2 tvättstugor (Gårdshusen)
2016 - OVK och rensning av ventilationssystem (Alla byggnader)
2015 - Hissrenovering (T2 och T6)
2014 - Omläggning av tak ("Höghusen")

Kommande renoveringar

Föreningen har och följer en underhållsplan. Underhållsplanen utgör underlag för budgetering av medel som måste avsättas för att kunna utföra kommande renoveringar och ombyggnader. Underhållsplanen revideras årligen.

Övriga utrymmen i föreningen

På båda av föreningens gårdar finns gårdshus som rymmer festlokal, bastu och tvättstuga. Festlokal kan hyras för 300 kr/kväll. Det finns även två övernattningslägenheter som kan hyras dygnsvis för 200 kr/dygnet. Det finns även tillgång till grovsoprum, källsortering, barnvagnsförråd och cykelförråd.

Antal lokaler

26

Antal lägenheter

195

Lån i BRF per kvm

8 520

Byggnader

Byggår

1988-1990

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 536 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, vatten, bredband 1Gbit via Ownit, Tele2 kabel-TV bas samt bostadsrättstillägg.

Avgiftsförändringar

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

Andelstal insats

0,42082%

Andel av månadsavgift

0,42082%

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

230 SEK/månad

Summa driftkostnad

630 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns tre olika garage i Jarlaberg, belägna på Diligensvägen, Landåvägen och Fyrspannsvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser:

Uteplats med/utan el - 356/288 kr/mån
Garage med/utan el - 456/381 kr/mån
Bur i garage med/utan el - 625/556 kr/mån
MC-plats - 88 kr/mån (finns plats tillgänglig omgående)

För frågor och hyresavtal kontakta Cemi, 0774-400990 eller jarlaberg@cemi.se. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området. Landåvägen har 9 personer i kö just nu, på Fyrspannvägen 3 personer i kö och Diligensvägen 15 personer i kö. (Cemi, 2023-01-16).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

95 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

105 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Bostäderna är kringbyggda runt mysiga lummiga innergårdar, fria från biltrafik. Jarlaberg erbjuder även lekplatser, boulebana, tennisbana och fotbollsplan där idrottsföreningen Jarlaberg IF huserar.

Området ligger precis intill naturreservatet Nyckelviken som är känt för sin vackra natur, härliga promenadstråk, vackra motionsspår, 4H-gård med djur, handelsträdgård och kafé utöver att de anordnar korvgrillning på helgerna och hästridning för de små.

I angränsande Nacka Strand händer det mycket och utbudet ökar i takt med nybyggnationerna. Här erbjuds bl.a. flera gym t.ex. SATS, flera välrenommerade restauranger, bageri och butiker. Nere vid vattnet finns utöver SL-båten som tar dig in till Nybrokajen också en strandpromenad med många restauranger, minigolf med bar och padelbanor. Hotell J ligger också i området och dess populära filial Njuta SPA.

Nära tillhands ligger ICA Maxi och Nacka Forum vilket är ett av Stockholms största köpcenter med över 130 butiker och restauranger. Här finns bland annat Jumpyard, apotek, banker, bibliotek, flertal matbutiker och mängder av andra butiker. Du kan även ta bussen till Sickla Köpkvarter som även dem har ett stort utbud av allt du kan tänkas behöva och mer.

I Jarlaberg finns det gott om skolor och förskolor. Några exempel är Spiggens Förskola, Kubens Förskola, Noblaskolan och Jarlabergsskolan (F-6) men även internationella Engelska Skolan. Mer info om barnomsorg finns på Nacka kommuns hemsida www.nacka.se.

Ett par minuter bort finner du busslinjer som med tät trafik tar dig till Slussen på ca 15 min. Intill området finns också hållplats för motorvägsbussar som har ett stort utbud av busslinjer som snabbt och ofta tar dig till och från Slussen. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö.

Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång vid Jarlaberg/Nacka Strand.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl