Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 400 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Anemonvägen 38, Hedvigslund - Älta, Älta
Typ
Bostadsrätt
KVM
91 kvm
Avgift
5 159 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Anemonvägen 38 i vackra Älta!

Accepterat pris - Denna fantastiska bostad är perfekt för den som söker en rymlig 4 rok! Med sin moderna design, högkvalitativa finish och enastående läge erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att skapa ditt drömhem.

Bostadens rymliga layout ger gott om utrymme för hela familjen. Det öppna vardagsrummet är ljust och inbjudande, med en social och öppen planlösning. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över Hedvigslundsparken och dess grönområde med lekplats.

Det stilfulla köket är utrustat med allt man förväntar sig av ett modernt kök, det är dessutom gott om förvaringsutrymme samt arbetsytor. Det är den perfekta platsen att förbereda kulinariska mästerverk och njuta av måltider med familj och vänner. Utomhusutrymmet är lika imponerande som interiören. Den underbara inglasade balkongen i syd-västläge sträcker sig längst med lägenheten och erbjuder en lugn oas att koppla av och njuta av utsikten. Här kan du arrangera planteringar i krukor eller helt enkelt koppla av med en god bok. Plats för både matplats och loungedel. Bostaden har totalt tre sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Master-sovrummet har en egen klädkammare och de andra sovrummen är rymliga och erbjuder förvaring i form av garderober bakom skjutdörrar.

Läget på Anemonvägen 38 är idealiskt för naturälskare. Du har närhet till parker, badsjö och natursköna promenadstråk där du kan njuta av frisk luft och vacker natur. Bussförbindelserna är nära med täta avgångar till Gullmarsplan och Tyresö. Samtidigt är du bara en kort bilresa från Stockholm (ca 20 minuter).

Denna bostad är verkligen en pärla och erbjuder en fantastisk livsstil för den som uppskattar både komfort och närhet till naturen. Missa inte chansen att äga denna drömfastighet på Anemonvägen 38 i Älta.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning: HALL
Välkommen in i en ljus och härlig hall som speglar lägenhetens karaktär. Här får du enkelt plats med dina ytterkläder i rymlig skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 1
Det första sovrummet är stort och har plats för dubbelsäng. Även här finns en klädkammare för extra förvaring.

SOVRUM 2 och 3
De andra sovrummen har plats för säng och ytor att möblera. Förvaring i skjutdörrsgarderob.

GÄST-WC
WC intill hallen med wc och handfat.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med hotellkänsla och lyx! Dusch, kommod, wc och egen praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med stora öppna ytor samt plats att möblera med skänkar, sidobord, soffgrupp och tv-bänk.
Fönster i flera väderstreck ger underbart ljus och luftigt intryck.

KÖK
Öppen planlösning förenar vardagsrum och kök och bidrar till härlig social matlagning och trevlig samvaro. Modernt och påkostat kök. Fullstor kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn i högskåp. Intill köket finns plats för matgrupp som rymmer hela familjen, här kan ni njuta av de stora fönstren och fria läget utanför. I köket finns det gott om förvaring i de många lådorna och skåpen, väl tilltagen diskho som rymmer de stora karotterna, och bra arbetsytor att jobba på! Sannerligen ett kök som låter dig främja din kulinariska sida.

BALKONG
Underbar balkong i ett riktigt fint läge! Balkongen löper längs fasaden med sol från tidig morgon till sen kväll. Balkongen är stor, har trägolv och är inglasad vilket gör den till en naturlig förlängning av vardagsrummet under vår, sommar och höst. Här kan du få plats med cafébord och matgrupp såväl som stämningsfull inredning och planteringar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Årsredovisning-2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 400 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

91 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Anemonvägen 38

Ort

Älta

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

F33 / 633

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Mispeln i Södra Hedvigslund Brf

Organisationsnummer

769630-0826

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av 42 st lägenheter i nybyggda flerfamiljshus i fastigheten Älta 35:326. Adresserna
Buxbomsvägen 12 (Hus G)
Buxbomsvägen 14 (Hus H)
Anemonvägen 36 (Hus E)
Anemonvägen 38 (Hus F)
I föreningen finns en gemensam gästlägenhet (hus G), tvättstuga (hus G), trädgårdsbodar och ett stort cykelrum (hus H). Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats. En odlingslott ingår men inget ansvar för den boende finns att sköta eller bruka denna. Alla lägenheter har tillgång till förråd och egen tvättmaskin.

Alldeles intill finns härliga Hedviglundsparken som erbjuder många roliga aktiviteter och avkopplande stunder. Lekplatser, fotbollsplan och tennisbana nås på någon minut från föreningens hus.
Närmaste busshållplats är Lovisedalsvägen och tar dig till Nacka, Tyresö och Gullmarsplan.

BYGGNADSÅR
2017

KONTAKT
Jonas Sjöström

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 42

Antal lägenheter

42

Byggnader

Byggår

2016/2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 159 SEK/månad. I avgiften ingår Värme och förråd.
Tillkommer en obligatorisk kostnad om 231 kr för Telia Tripple Play.

Andelstal

2,90549

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 020 007 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

85 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl