Länk kopierad!

Visningar

ons 7 jun 17:00 - 17:30
Välkommen att boka för visning

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Briljantgatan 79, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
3 909 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÅNING 1 men ändå i ett högt läge Vidsträckt utsikt från samtliga fönster och inglasad balkong i skönt västerläge. Ljus och luftig lägenhet med en trivsam planlösning och helt utan insyn. Renoverad med helt nymålade väggar, tak och fint parkettgolv överallt. Ljus och luftig lägenhet med en trivsam planlösning och helt utan insyn.

Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn.
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Välkommen till en trivsam lägenhet med en bra planlösning.

Hallen har plats för förvaring i en garderob och i två skåp. Bredvid garderoben finns även plats för mer klädförvaring. Helt nymålade väggar och parkettgolv.

Till höger i hallen har ni det renoverade köket. Vit köksinredning med metallbeslag, vitt kakel och arbetsbänk i laminat. Köket är bra planerat med en stor matplats intill tre fönster. Köksutrustningen består av spis, ugn, stor kyl och stor frys (helt nya). Vitmålade väggar och parkettgolv.

Från köket har ni ingång till det helt nyrenoverade badrummet. Stilrent renoverat med kvalitetsintyg, vita stora kakelplattor och ljus grå klinkergolv. Utrustningen består av dusch med glasvikväggar, handfat med kommod och förberett för tvättmaskin. Här är det också ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrum 1 är till vänster i hallen. Här finns plats för både säng och skrivbord. Nymålade väggar i vitt och parkettgolv. Från detta rum har ni en vidsträckt utsikt över den grönskande baksidan på huset.

Rakt fram från hallen har ni det rymliga vardagsrummet med ett stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Härifrån har ni en panorama utsikt över grönområde. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är nymålade i vitt.

Från vardagsrummet nås sovrum 2 som är stort och luftigt och har gott om förvaring i form av en hel vägg med garderober. Målade väggar och parkettgolv.

Från sovrummet finns utgång till den inglasade balkongen med härligt västerläge. Här kan ni sitta och njuta under sköna sommarkvällar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Briljantgatan 77-85 Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 850 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

70 kvm

Gatuadress

Briljantgatan 79

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Övre Briljant

Organisationsnummer

769615-2342

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger och förvaltar fastigheten sedan 2008. Det finns 52 lägenheter på adressen Briljantgatan nr.77 - 85.
Föreningen har tecknat gruppavtal med Comhem och Telia:s öppna fibernät för leverans av TV, bredband och IP-telefoni

Brf bildades

2006

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2010 utfördes en del underhåll i föreningen såsom låssystem som bytts ut i samtliga allmänna utrymmen, energibesparing som utfördes i samarbete med Siemens, ytterbelysningen som sågs över, ett barnvagnsförråd byggdes på Briljantgatan 77 och föreningens rabatter sågs över.
2012 gjorde föreningen en stamrenovering, sk relining då renovering av avloppsrören skedde.
2017 installerades ett nytt portlåssystem.
2021 installerades solpanel i föreningen. Arbetet pågår och elmätare kommer att installeras i lägenheterna.

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamhetsutrymmen: Det finns källarförråd, cykel-/ mopedrum samt gemensam tvättstuga. Närmaste tvättstuga ligger på Briljantgatan 77 eller 84. Separata utrymmen för barnvagnar respektive cyklar.

Antal lokaler

1

Antal hyresrätter

1

Antal lägenheter

59

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 909 SEK/månad. I avgiften ingår Kabel Tv, värme och vatten

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Priser för medlem i föreningen
Garage med bur 455 SEK
Garageplats under tak 359 SEK
Garageplats utan tak 300 SEK
Parkeringsplats ute 300 SEK
Garageplats ute DP 300 SEK

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

125 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

137 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl