Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Funäsgatan 6, Vån 10 (2101/1906), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
2 743 SEK / mån
Rum
2 rum

Spektakulär och nyproducerad 2:a om 45 kvm på 10:e våningen med balkong - i populära BRF Wellingeby

Såld! Med ett oslagbart läge på 10:e våningen saluförs nu denna spektakulära och nyproducerade (2019) tvåa om 45 kvm i populära Vällingby Parkstad med stor balkong och en slående utsikt över Stockholm. Genomgående stilsäkra materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och härliga sociala ytor. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt och känslan av att ha himlen som närmsta granne är påtaglig. Det här är ett hem att drömma om - Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Bostadens påkostade badrum, som är strategiskt placerat intill hallen, med påtaglig hotellkänsla innehar wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, dusch med duschväggar i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här är det grått klinker på golvet med skön underliggande komfortvärme och vitt kakel på väggarna.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum som är fint integrerat med vardagsrummet. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den mörka arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet.

Från köket når vi bostadens samlingspunkt, det ljusa och sociala vardagsrummet som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut når man den stora balkongen där utsikten är slående och insynen obefintlig. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa din alldeles egna café-känsla. Slå dig ner och njut av den hänförande utsikten över Stockholms innerstad.

Bostadens harmoniska sovrum ligger helt insynsskyddat och är placerat intill vardagsrummet. Här får man plats med en stor dubbelsäng, tillhörande sängbord och andra mysiga trivselmöbler och dekorationer efter eget tycke och smak - låt fantasin flöda och skapa ditt eget drömsovrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i tre stora garderober med skjutdörrar. Även här slås man av ljuset som flödar in genom det stora fönsterpartiet och som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Ta en kaffe i sängen och börja dagen på ett harmoniskt sätt.

I BRF Wellingeby blev lägenheterna inflyttningsklara i mars 2019. Föreningen har en gästlägenhet innehållande kök, badrum och vardagsrum och det kostar 500kr/dygn att hyra den. Ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling. BRF Wellingeby är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter. Föreningen har 60 garageplatser och 8 utomhusparkeringar på föreningens mark. Kostnaden för dessa är 1.050 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med endast ca 24 minuter med tunnelbanan till Stockholm Central. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel om ni har frågor om bostaden, föreningen eller området!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy