Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 675 000 SEK
Adress
Djurgårdsvägen 2A, Djurgården, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
97 kvm
Avgift
4 881 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig fyra med stor altan i söderläge

Toppmodern fyra med stor altan i söderläge och ån alldeles in på knuten. Lägenheten är en av Eskilstunas trevligaste lägenheter med altan intill Eskilstunaån. Här bor du på den trivsamma adressen Djurgårdsvägen, på återvändsgata med stor altan i perfekt söderläge. En lägenhet med hörnläge som består av 97 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 2-3 sovrum. Fönster i tre väderstreck ger härligt ljus till lägenhetens alla rum. Bostaden har senaste året genomgått en totalrenovering av firma.
Kök, vardagsrum och matsal i öppen planlösning ger en stor social yta samtidigt som det ger bostaden en känsla av rymd. Lägenheten har en perfekt mix av modern minimalism och fina äldre detaljer såsom fiskbensparkett, öppen spis (ej i bruk), skjutdörrar är några av detaljerna du får i detta gemytliga hem. Köket är modernt och har profilerade köksluckor i grått som tillsammans med den ljusa kompositstenskivan ger ett elegant kök. Moderna påkostade vitvaror såsom kyl/frys med vatten och ismaskin, vinkyl och induktionshäll mm. Helkaklat badrum med elektrisk golvvärme för god komfort. Badrummet har försetts med granitkeramik på golv och vägg i carrara marmormönster för att bibehålla elegansen i bostaden. En lägenhet utöver det vanliga med stor och rymlig altan mitt i centrum fritt från genomfartstrafik. Master bedroom med en mysig heltäckningsmatta. Master bedroom vetter i ett nordligt läge vilket innebär minimalt med sol, här finns dessutom förvaringsmöjligheter i garderober. En genomgående fin bostad som verkligen bör upplevas på plats.

Tillträde till bostaden är flexibelt.

På Djurgårdsvägen bor du nära det mesta, runt hörnet har du gamla staden som kantas av vackra byggnader, små gränder, caféer, restauranger, hantverksbutiker, butiker, kosmetik, blomsterverkstäder, spa, och skönhetssalonger mm. På den korta promenaden till centrumkärnan passerar du över rådhusbron som leder dig över Eskilstunaån. Endast 10-15 minuters promenadväg till Eskilstuna centralstation med täta avgångar till Stockholm, Örebro och Västerås.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Välkomnande entréhall med avhängningsmöjligheter i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben. På golvet ligger ett stilfullt parkettgolv som tillsammans med de vitmålade väggarna ger lägenheten en modern känsla.

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare i stapel samt hyllor för förvaring. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett klinker i grått.

Helkaklat badrum med elektrisk golvvärme för god komfort. Badrummet har granitkeramik på väggar och golv i carrara marmormönster. Badrummet har ett stort fönster vilket skänker ett trevligt ljusinsläpp. Dusch bakom vikbara glasväggar, i duschen finns dessutom en platsbyggt kaklad hylla. Badrummet har i övrigt kommod för god förvaring, belyst spegelskåp, wc och väggskåp för smidig förvaring.

Sovrum med utgång till den stora altanen i perfekt söderläge. Sovrummet ger plats för såväl säng som skrivbord/byrå. I sovrummet är väggarna målade i vitt och på golvet ligger ett parkettgolv.

Snyggt kök med profilerade köksluckor i grått som tillsammans med knoppar och handtag i mässing ger en stilfull kombination. Den ljusa snygga kompositstenskivan möter snyggt upp mot mässingsblandaren och det vita kaklet, kaklat halvförband. Moderna vitvaror i rostfritt såsom mikro, varmluftsugn, integrerad diskmaskin, spisfläkt, extra bred kyl/frys med vatten- och isdispenser samt vinkyl i fullhöjd vilket ger plats för många årgångsviner. På golvet ligger det enhetliga parkettgolvet och väggarna är målade i vitt.

Via köket nås matsalsdelen som är den stora sociala ytan tillsammans med vardagsrummet. Matsalsdelen har en vacker öppen spis som snyggt har putsats i grått. Matsalsdelen har tillsammans med vardagsrummet fönster åt hela tre väderstreck. I matsalsdelen finns dessutom en franskbalkong som vetter västerut över Eskilstunaån vilket ger en vacker utsikt dag som kväll. Matsalsdelen har vacker slipad fiskbensparkett som mot de vita väggarna ger en fin kontrast. I matsalsdelen ges plats för såväl matsalsbord som soffa om nuvarande vardagsrum skulle önskas nyttjas som ett tredje sovrum.

Vardagsrummet har samma enhetliga fiskbensparkett som matsalsdelen. Vardagsrummet går att skärma av genom skjutdörrar som snyggt är infällda i väggarna. Vardagsrummet har fönster mot Djurgårdsvägen som vetter mot gamla stadens trevliga handelsgata köpmangatan.

Bostadens större sovrum har en mysig heltäckningsmatta i grått vilket samtidigt ger en bra dämpning till rummet. Här finns plats för en dubbelsäng och förvaring i två stora garderober med öppen förvaring. Sovrummet vetter i norr vilket innebär ett svalt rum under årets varmare dagar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration - Djurgårdsvägen 2a Årsredovisning - Brf Ruddammen 2022

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 675 000

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea

97 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Djurgårdsvägen 2A

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

133-106

Våningsplan

1 av 3

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ruddammen

Organisationsnummer

718000-0775

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Fiber

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

GÅRDSPLATS
Gemensam takterrass i söder med härlig utsikt över Eskilstunaån

BYGGNADSÅR
1954

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

1954

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2005 Ventilationsarbeten, värmebalansering, stamspolning, altanarbeten
2007 Anslutning till stadsnät
2009 Ventil för vattenbesparing i lägenheter
2010 Plåtbeklädnad tak och fasadputs på uthyrd lokal
2016 Isolerrutor lokaler, rörarbete lokaler
2018 Renovering garagetak
2019 Byte spillvattenledning grundplatta, läggning trätrall och staket

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 3

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Bokningsbar tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Cykelrum och soprum.

Antal lägenheter

20

Byggnader

Byggår

1954

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 881 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Andelstal

5,19%

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

206 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

148 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl