Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Augustendalsvägen 21, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
3 941 SEK / mån
Rum
3 rum

Optimalt planerad 3:a i hjärtat av Nacka Strand

Med utsikt över vattnet och båtarnas livliga skådespel erbjuds nu en bostad värd att rikta era blickar till!

Här bor ni i en optimalt planerad 3:a med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge i brytpunkten mellan staden och naturen. Utöver de vackra vyerna och det strategiska läget, erbjuder denna bostad flertalet bekväma egenskaper såsom direktaccess med hissen ner till garaget och ett stort förråd beläget på samma våningsplan endast ett par meter från ytterdörren.

Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats med det bästa utsiktsläget. Härifrån kliver ni ut på den stora terrassen och njuter av vyerna över vattnet. Det rymliga och välutrustade köket erbjuder möjligheten att duka upp långbord för generösa middagar tack vare den öppna planlösningen. Den privata delen utgörs av två sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

BRF The View är en stor och mycket välorganiserad förening med Nacka Strands bästa läge invid kajen. Direkt utanför byggnaden nere vid kajen når ni de goda båtkommunikationerna med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar ni er till Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. På andra sidan byggnaden uppe vid torget finner ni bussarna som med täta turer tar er till Slussen på cirka 10 minuter. År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand. Bilvägen in till centrala Stockholm är cirka 8 kilometer.

Området erbjuder ett brett serviceutbud med bland annat matbutik, frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank och flera restauranger. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området bland annat Nacka strands skola (åk 1-3) samt Internationella Engelska skolan (åk 4-9).

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy