Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ferlinsgatan 95, Löten, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
83 kvm
Avgift
5 134 SEK / mån
Rum
3 rum

Rymlig gavel-3:a med renoverat kök, stambytt badrum och stor balkong

Välkommen till Ferlinsgatan 95 i populära och familjevänliga Löten. Här bor du en trappa upp i en välplanerad gavel-3:a på hela 83 kvm med stamrenoverat badrum, renoverat kök och stor balkong. Riksbyggens Brf Ferlinsgatan är en omtyckt och välskött förening med mycket god ekonomi, där det mesta ingår i avgiften! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, utan större trafikerade bilvägar men med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!

Här möts du av en välkomnande ljus hall som leder dig in till lägenhetens samtliga rum. Renoverat kök, utrustat med allt du behöver, goda förvaringsmöjligheter och bänkyta samt plats för matbord som rymmer hela familjen. Stort och ljust vardagsrum tack vare fönster i två väderstreck. Här finns plats för både matgrupp, soffgrupp och tv-möbel. Via vardagsrummet når du lägenhetens generösa balkong som bjuder på eftermiddag- och kvällssol. Sovrummen ger plats för större sängar och annat möblemang om så önskas samt platsbyggda garderober. Det moderna badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, duschhörna och golvvärme. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Till bostaden hör även ett stort förråd på samma våningsplan.

På Ferlinsgatan bor man i en stabil förening med låg belåningsgrad, många av de större renoveringarna ombesörjda och bland annat bredband som ingår i avgiften. På gårdarna finns flera servicebyggnader med bl.a. fem tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och samlingslokalen Ferlinshörnan som kan hyras vid festligheter. Det är en bostad i lugna och trivsamma kvarter i grönskande Löten med Heidenstams torg precis intill där man finner både ICA, apotek, restauranger, olika salonger, Lötenkyrkan, förskola, skola mm. Bellmansparken och flertal kringliggande parker i området bjuder på trevliga promenader, lekplatser och bra cykelvägar/löpspår. Genom Löten går även den välkända von Bahrska häcken med sina härliga gömställen för en lugn, gemytlig stund ute i solen.

Läget bjuder på mycket goda kommunikationer med busshållplats på huvudleden, cykelavstånd till Uppsala city och Gränbys ljuvliga strövområden med en uppskattad lekplats och inte minst 4H-gård. Vidare på en kort cykeltur bort ligger Gränbystaden med all sorts service samt Gränby sportfält som erbjuder b. la. innebandy, hockey, padel, tennis och mycket mer. Även ett strategiskt läge för den som pendlar med nära påfart till E4 norr/söder samt även 55an mot Enköping.
Ett läge att trivas på helt enkelt!


Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy