Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK / Utgångspris
Adress
Videvägen 78, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
33.8 kvm
Avgift
3 432 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Videvägen 78!

Varmt välkommen till Videvägen 78 och denna mysiga lägenhet på 33,8 kvm med en magisk terrass om ca 14 kvm! Här mixas närhet till underbar natur och skärgård med ett bekvämt och praktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd.

- Stor terrass som badar i sol hela dagen!
- Perfekt första lägenhet.
- Varmgarage nås från hiss och förråd tillhör.
- Högt upp i huset med härligt ljusinsläpp.
- Rymlig balkong med sol under hela dagen.
- Närhet till bussar, natur, skolor, Strandtorget samt badplatser.

Väl i bostaden möts vi direkt av ljuset tack vare stora fönster som vetter som syd. Det är en hemtrevlig känsla där möblemanget går att variera utefter tycke och smak. Köket som är från HTH är längst med vänster sida och till höger om hallen finns en sovalkov eller matplats. Matplatsen eller sängen får annars plats i det rymliga rummet med utgång till den stora terrassen. Terrassen är i soligt och härligt läge som verkligen blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Här går det att få plats med både matplats och loungedel beroende på om du vill sitta under tak i skuggan eller sitta i solen. Det är också tillåtet att ha gasolgrill eller elgrill, så här bjuder man gärna över vänner och familj för sommarmiddagar i kvällssolen. Bostaden erbjuder även ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättdel.

En fantastisk fin lägenhet, här kan du flytta in och trivas från första stund! Få lägenheter i den här storleken innehar en så stor terrass, måste verkligen upplevas på plats!

OMRÅDET
Att Tyresö Strand är ett av Stockholms allra vackraste områden känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen. Området ligger invid havet och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid skärgård och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt utmärkta kommunikationer in till Stockholm city. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats där villor och bostadsrätter erbjuds direkt närhet till havsbad, båtklubbar och strandpromenad.

Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.

För den som vill åt riktigt häftiga naturupplevelser så återfinns Nackareservatet, Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden i direkta omgivningar.
I Tyresö bor du alltid med närhet till badplatser, utmärkt svampplockning samt Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården. För den aktive finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom cykling, ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkomnande med plats för ytterkläder vid hatthylla.

KÖK:
Ett stilrent kök från HTH med vita luckor och skåp. Här finns det gott om matlagningsytor och förvaringsytor genom över och underskåp. Vid köket kan du nyttja alkoven till matplats eller sovdel. Väggarna vid alkoven är målade i härlig blå nyans.

VARDAGSRUM:
Öppet och väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för rymlig soffgrupp och andra enklare möblemang efter tycke och smak. Stort fönsterparti och utgång till terrass genom glasdörr nås i anslutning till vardagsrummet.

BADRUM:
Helkaklat badrum med plats för wc, dusch, handdukstork, handfat med kommod, spegel tvättmaskin och ett överskåp.

TERRASS:
Generös terrass som badar i sol hela dagen, god rymd för både soffgrupp och matgrupp att umgås vid under sommardagarna.

Dokument (pdf)

Stadgar Grindstolpen 1 Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

1 550 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1.5

Boarea

33.8 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Videvägen 78

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Grindstolpen 1

Organisationsnummer

769630-9330

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp. Föreningen debiterar bostadsrättsinnehavaren en pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp.

BYGGNADSÅR
2018

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförråd, barnvagnsförråd och källsortering.
Föreningens utemiljö innefattar grönområde, trädäck samt mindre lekplats för de små med klätterställning och sandlåda.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

63

Byggnader

Byggår

2017-2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 432 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, basutbud kabel-tv, bredband basutbud samt förråd.

Andelstal

0,0102205

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

781 751 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

750 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

350 SEK/månad

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Kostnad

550 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl