Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bergdalsgatan 27, Bergdalen, Borås
Typ
Bostadsrätt
KVM
50 kvm
Avgift
2 645 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och öppen tvåa med hög standard i nybyggda VYN Bergdalen!

Välkommen till Bergdalsgatan 27 och VYN Bergdalen! Redan från säljstart har det nybyggda projektet varit otroligt populärt och nu ges möjligheten att köpa en av de eftertraktade tvåorna. Lägenheten har en naturlig och smart planlösning där du redan i hallen möts av generös takhöjd om 2,57m och ett snyggt slitstarkt klinker på golvet. Från hallen tar man sig vidare in i lägenheten som sedan öppnar upp sig i en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Samtidigt finns även ett fint sovrum, naturligt placerad bredvid vardagsrummet. Förutom en bostad med hög materialstandard, trivsam lägenhet, stort helkaklat badrum i modern stil, fantastiskt ljusinsläpp och en stor balkong i söderläge har man även i föreningen en lyxig relaxavdelning med bastu. Med dryga 10 minuters gång når man centrum samtidigt som man på Bergdalsgatan bor nära skog och natur i form av populära Kypesjön och alla härliga vandringsstråk genom skogen. Här har man även en lekplats några hundra meter bort vid Karpdammen som förutom bidrar till en härlig omgivning även är ett populärt ställe för mindre skridskoåkning på vintertid. Värderar man närhet till natur, hög standard på sitt boende, ett lugnt område men samtidigt vill vara nära centrum, Borås central, högskolan, knalleland och allt vad staden kan erbjuda, då är denna bostad helt perfekt för dig!


Du kommer inte bli besviken på detta underbara hem!
Varmt välkommen på visning!

*Bokad visning - Boka via enkelt vår hemsida*

Med vänliga hälsningar
- Lina Amor Monroy på SkandiaMäklarna

Rumsbeskrivning

HALL
Välkommen in i hallen. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter för både ytterkläder och skor med inbyggd garderob och plats för bla tamburmajor och kommod.

KÖK
Direkt in till vänster i den ljusa och öppna delen av lägenheten hittar vi det stilrena köket. Ljusa luckor, vitt kakel, svarta knoppar och vita vitvaror ger köket ett väldigt fint intryck. Köket innehåller induktionshäll, inbyggnadsugn och micro, kyl/frys, inbyggd micro och fläkt.

VARDAGSRUM
På samma öppna yta som köket hittar vi det vackra vardagsrummet. Plats för soffgrupp, soffbord tv, tvbänk och matsalsbord. Härifrån når du den väl tilltagna uteplatsen via moderna skjutdörrar från golv till tak.

SOVRUM
Välkommen in i det harmoniska sovrummet. Här finns plats för dubbelsäng och rummet erbjuder massor av förvaring via en garderob med skjutdörrar längs med hela ena sidan. Från sovrummet finns det två utgångar via vardagsrummet vilket skapar en öppenhet om man så önskar.

BADRUM
Direkt in till höger från hallen hittar vi ett väl tilltaget modernt badrum. Här finns fina bänkytor längs med tvätt avdelningen och gott om skåp förvaring för handdukar och tvätt.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 400 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

50 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bergdalsgatan 27

Ort

Borås

Kommun

Borås

Lägenhetsnummer BRF

11003/1003

Våningsplan

0

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

VYN bergdalen

Organisationsnummer

769636-8401

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 645 SEK/månad. I avgiften ingår Månadsavgift 2 645 kr. Utöver månadsavgiften tillkommer preldebitering av kall- varmvatten och el 351 kr. Total månadsavgift inkl obligatoriska tillägg 2 996 kr.
I månadsavgiften inkluderas värme, bredband (telia 100/100) och digital-TV.

Andelstal

1,62735%

Andel av månadsavgift

1,63%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

615 629 SEK

Kommentar

Hushållsel preldebiteras på månadsavgiften.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Försäkringskostnad

117 SEK/månad

Summa driftkostnad

117 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl