Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Dirigentvägen 123, Östra Gottsunda, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
78.6 kvm
Avgift
5 114 SEK / mån
Rum
3 rum

Radhuskänsla med uteplats och balkong i barnvänligt och lugnt område med naturnära läge

Varmt välkomna till Dirigentvägen 123 och denna 3:a med radhuskänsla om ca 79kvm i två våningsplan med egen uteplats och balkong. Här bor du i en omtyckt förening med god ekonomi i ett lugnt och naturnära område.


Välkomnande egen entré i markplan med avhängning och praktiskt förrådsutrymme samt trappa till övre plan. Övre plan fördelar sig på hall med klädkammare, rymligt kök med gott om förvaring och bänkyta, fullt maskinellt utrustat samt med plats för matbord invid fönster. Ljust och luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti, här finns gott om plats för både soffgrupp, TV-möbel och annan önskad möblering. Vidare erbjuds två sovrum i bra storlek varav det ena med utgång till bostadens balkong med lugnt och behagligt läge mot naturen samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Utanför entrén finns stensatt uteplats i soligt läge, här finns även ett bra förrådsutrymme att nyttja. Ytterligare förrådsutrymme finns också på balkongen.

Brf Dirigenten erbjuder tvättstuga som är belägen alldeles i närheten av bostaden, samlingslokal som rymmer 30-40 personer som kan nyttjas av medlemmarna, eget gym, cykelförråd och ett hobbyrum som används som verkstad. Fiber finns via Telia.På Dirigentvägen 123 bor du i ett lugnt läge med direkt närhet till natursköna omgivningar och fina promenadstråk. Stadsskogen, Gottsundagipen och Hågadalens naturreservat är bara några av alla fantastiska platser för friluftsliv och rekreation. Cykelavstånd till badplatser vid Ekoln/Mälaren. De fina cykelvägarna samt de goda busskommunikationerna gör att du även enkelt tar dig runt i Uppsala. Gottsunda Centrum erbjuder livsmedelsaffärer, apotek, klädbutiker, caféer och restauranger. I närheten finns god service i form av förskolor och skolor, vårdcentral, tandläkare och det populära Gottsundabadet med inomhusbad med sporthall.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.


Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy