Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 345 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fotbollsvägen 12B, Brandholmen, Nyköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
4 207 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern tvåa med inglasad balkong i populärt område

Välkommen till en modern och fin bostad på våning 2 med hiss i huset och stor inglasad balkong!
Bo nytt och fräscht med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch.
Stora fina fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Rymligt sovrum med bra förvaring i garderober samt stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrsådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan i grannporten. Till denna bostadsrättsförening finns p-platser/carport med uttag för motorvärmare.

Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restaruranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.


Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall,
Rymlig hall med städskåp och det finns plats för avhängning och skoförvaring. Ljuslaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

Dusch/wc,
Stort badrum med toalett, handfat med vit kommod, infällda duschväggar samt bra förvaring i nytt högskåp. Torktumlare och tvättmaskin (ny från 2023) av märket Bosch. Grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel.

Kök,
Trivsamt kök med rymlig matplats. Köket är från Kungsäter kök. Vitvarorna är från Bosch (kyl, frys, spishäll, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, fläkt och vinkyl).

Vardagsrum,
Ljust och fint vardagsrum med stort fönsterparti mot den inglasade balkongen. Ljuslaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum,
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord på varsin sida av sängen. Bra förvaring i flera garderober. Ljuslaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar BRF Brand 2 Brf-Brandholmen-2-Årsredovisning-2021 Brf Brandholmen 2 Årsredovisning 2022 Frågelista Fotbollsvägen 12B

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 345 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

62 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fotbollsvägen 12B

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

2a203

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Stor inglasad balkong i sydostläge

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandholmen i Nyköping 2

Organisationsnummer

769630-8134

Allmän information

Fastigheten Målet 4.

TV/internet

Fiber. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själva för abonnemang rörande internet och telefon. I månadsavgiften ingår dock SVT1, SVT2, kunskapskanalen och TV4.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.

Byggnadskommentar

Lägenhetsförråd finns i varje lägenhet samt ett externt gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan.

Kommande renoveringar

Fastigheten är byggd 2019 vi har ingen planer om renovering. Uppgift från föreningen 2023 02 01.

Övriga utrymmen i föreningen

Miljöstuga finns på gården och att cykelförvaring finns dels under tak på gården och dels i ett separat cykelrum.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 207 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten och sopor

Beskrivning månadsavgift

Värme och hushållsel tillkommer.

Avgiftsförändringar

Föreningen har gjort avgift höjning vid årsskiftet, ingen ny avgift höjning är planerad. Uppgift från föreningen 2023 02 01.

Andelstal

1,88000%

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

321 SEK/månad

Hushållsel

380 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

821 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Carport/p-plats med uttag för motorvärmare finns även parkeringar på gatan längs Fotbollsvägen finns att tillgå.
En p-plats kostar från 200 kr/månad och carport 500 kr/månad. Styrelsen sköter parkeringskön.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

82 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

62 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Området Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl