Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nygatan 19, Haga, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
99.5 kvm
Avgift
6 677 SEK / mån
Rum
3 rum

Sällsynt tillfälle!

Välkommen till denna pampiga och exklusiva lägenhet belägen på populära Haga med en spektakulär utsikt över Klarälven!

Den här nyproducerade lägenheten är lyxigt utformad med hög kvalitet och elegans i varje detalj. Med moderna bekvämligheter och fina finishar, är det den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Upplev en bekväm livsstil och njut av exklusivitet i ditt eget hem. Möjligheten finns även för juridisk person att förvärva. Parkering med laddplats ingår.

Med sina 99, 5 kvadratmeter och stor inglasad balkong om hela 25 kvadratmeter med infravärme, är denna bostad perfekt för den som vill ha en extra dimension till sitt boende. Balkongen är utrustad med exklusivt cederträ på väggarna och infällda spotlights i taket, och ger dig en unik möjlighet att njuta av kvällssolen medan du beundrar den hisnande utsikten över Klarälven, Stenbron och Gubbholmen.

Köket har en elegant och sober känsla med sin gråa kulör och ger en tidlös design som passar alla stilar. Köksön gör köket till en social plats där du kan se ut mot vardagsrummet samtidigt som du lagar mat och erbjuder gott om arbetsyta. Vitvarorna kommer från Siemens, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet. För den som uppskattar goda viner finns en praktisk vinkyl för att hålla dem i rätt temperatur.

Bostaden har även två sovrum i olika storlekar, varav det större sovrummet har en stor garderob som ger bra förvaringsmöjligheter. Här finns plats för dubbelsäng med sängbord och övrigt möblemang om så önskas.

Lägenheten är utrustad med både badrum och WC. Badrummet är helkaklat i lyxig, grå kulör med modern dusch och en praktisk arbetsyta med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även komfortsgolvvärme, handdukstork, infällda spotlights i taket och tvättställ med kommod. Wc:n har klinkergolv i samma grå kulör, vägghängd WC, spegel med belysning och tvättställ med kommod.

Denna exklusiva bostadsrätt ligger i en av Karlstads mest eftertraktade områden med närhet till stadens puls och charm. Här bor du med Klarälvens och den anrika gamla stenbron som närmsta granne, och Karlstad centrum når du med endast några minuters promenad. Dessutom finns gemensam gård, cykelrum, miljörum, lägenhetsförråd, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal med kök och bastu finns till ill förfogande för dig och dina grannar.

Missa inte chansen att få uppleva en exklusiv och unik bostad med en fantastisk utsikt!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

99.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nygatan 19

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

1601

Våningsplan

6 av 9

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hyttan 1

Organisationsnummer

769639-6154

Allmän information

BYGHERRE
Karlstadshus AB/ Brf Hyttan 1, 3 och 4. Totalentreprenör: Elms Byggnadsfirma AB. Arkitekt: Mondo arkitekter.

ALLMÄN INFORMATION
Med Klarälven som närmsta granne och där stadsdelarna Sundsta, Norrstrand, Haga och centrum nås med en kortare promenad kommer boendet i nya kvarteret Hyttan vara ett av Karlstads absolut mest attraktiva. Här, precis intill det historiska landmärket Stenbron, kommer 131 lägenheter byggas.

2-ÅRSBESIKTNING
Två år efter inflyttning utförs en s.k. 2-årsbesiktning. Vid besiktningen kontrolleras eventuella hänskjutna fel från överlåtelsebesiktningen och rena garantifel. Den 5-åriga garantin som lämnas räknas från dagen då slutbesiktningen utfördes.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV-utbud med playtjänster mm, bredband 250 mbit/250 mbit och trådlös wifi router ingår i månadsavgiften

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och FTX system

Övriga utrymmen i föreningen

Kvarteret Hyttan är planerat med stora bekvämligheter, bland annat med flera övernattningslägenheter och gemensamhetslokaler. Det kommer även finnas gott om parkeringsplatser inomhus för både bilar och cyklar.

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 677 SEK/månad. I avgiften ingår Föreningen har ett elabonnemang. Undermätare finns för hushållsel i lägenheternag. Kommunalt VA, undermätare för kall- och varmvatten i lägenheterna. Elförbrukning kommer att debiteras med 3:50/kwh till att börja med. Kallvatten debiteras med ca 20:-/m3 och varmvatten med ca 50:-/m3.

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår kostnad för bredband, grundutbud tv och bostadsrättstillägg (försäkring).

Överlåtelseavgift

2,5 % av PPB SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

1 % av PPB SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Vatten/avlopp

858 SEK/månad

Summa driftkostnad

858 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

17 p-platser i varmgarage med elbilsladdare och 1 p-plats på gården med laddmöjlighet. Ägaren har idag en laddplats som ingår.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy