Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kalkstensvägen 21, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
97 kvm
Avgift
5 708 SEK / mån
Rum
4 rum

Unik 4:a på Viktoria Park med balkong på hela 59 kvm i söder/västerläge!

Välkommen till denna unika 4:a på Viktoria Park! En hörnlägenhet på vån 2 med balkong om ca 59 kvm som sträcker sig runt hela hörnan och med fantastisk utsikt mot Kalkbrottet och den parkliknade grönska som omger föreningen. Balkongen är inglasad till största delen så man kan njuta nästan hela året om och den öppna delen är skön att ha när solen värmer i söderläge. Den generösa storleken gör att det ryms både olika sittgrupper, större matbord och varför inte en dagbädd för skön vila? Det finns utgång med dubbeldörrar från både köket och vardagsrummet så man når de olika delarna av balkongen enkelt.
Vardagsrummet är i vinkel och rymmer lätt både en större soffgrupp och ett stort matbord. Även här finns det stora fönster i sydväst som ger fint ljusinsläpp. Planlösningen är delvis öppen med köket som är ett arbetskök idag men går att öppna upp igen mot matplatsen om man så önskar. Köket går i sobert vitt och grått och har utgång till den öppna delen av balkongen. Perfekt om man vill ha sin kryddträdgård precis utanför köket! Bostaden har tre sovrum i bra storlek, där det största sovrummet har både garderober och rymlig klädkammare. Badrummet är helkaklat med dusch, tvättmaskin och torktumlare och vid entrén finns en gästtoalett. Den inre hallen har gott om garderober med överskåp och entrén har plats till hatthylla.

Ett lugnt läge inbäddat i grönska och med serviceutbudet i grannföreningen med bl a Spa, inom- och utomhus pool, gym och stor lounge för sammankomster ger detta ett boende med hög livskvalitet som är svårt att finna någon annanstans. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy