Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Strandvägen 24A, Herrhagen, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
2 986 SEK / mån
Rum
3 rum

CHARMIG TREA MED ÖPPEN SPIS OCH INGLASAD BALKONG SOM VETTER MOT PRÅMKANALEN! - EXTREMT LÅG AVGIFT

Välkomna till denna eleganta och välplanerade bostad om 85 m², som erbjuder både en härlig öppen spis och en inglasad balkong i söderläge med trevlig utsikt över Pråmkanalen. Här får ni en bostad med karaktär, där många originaldetaljer är bevarade, belägen i ett attraktivt område. Lägenheten genomsyras av goda sällskapsytor, rymliga sovrum, ett tilltaget vardagsrum och ett praktiskt kök med gott om förvaring. Golvet är genomgående oljad ekparkett i originalutförande, garderober är platsbyggda och fönsterbrädor är djupa gjorda av ek. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin.

På den rymliga balkongen kan man njuta av utsikten över kanalen och ta del av eftermiddagssolens värme. Den genomtänkta planlösningen skapar ett hem som är lätt att trivas i och anpassa efter ens egna önskemål. Med lägenheten följer även goda förvaringsmöjligheter på såväl vind som källare.

Brf Strandvägen 24 är en välskött och stabil förening med låg belåning och god ekonomi. Föreningen har gjort gedigna investeringar inom underhåll och förbättringar de senaste åren så som solpaneler på taket, vatten och avloppsrenovering, elservis m.m. Det unika med föreningen är att det finns tillgångar i form av 5 uthyrningsbostäder som inbringar goda intäkter till föreningen - vilket motiverar de extremt låga avgifterna samt den goda ekonomin i föreningen. Närheten till Inre Hamn och Haga innebär ett bra utbud av restauranger och närheten till Karlstad centrum all typ av service man kan önska sig. Till adressen finns det även goda bussförbindelser och parkering på gatan är gratis.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy