Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kvarnvägen 40, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
84 kvm
Avgift
6 194 SEK / mån
Rum
3 rum

UNIK TREA MED UTHYRNINGSDEL!

- Uthyrningsdel - Inglasad balkong på cirka 11 kvm -

På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en smakfullt renoverad 3:a med väl tilltagen uthyrningsdel. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet leder ut till bostadens balkong i direkt söderläge. I dagsläget är samtliga balkonger under renovering men beräknas i denna port vara klart juni 2023. Köket är rymligt med plats för matbord vid fönster. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Rymligt sovrum med förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Uthyrningsdelen består av en hall, sovrum och WC. Förråd till lägenheten finns på samma våningsplan som lägenheten precis utanför ytterdörren, vilket gör det smidigt och enkelt att nå.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar balkong på cirka 11 kvm som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kommer du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. Balkongen är för tillfället under renovering och beräknas vara klart juni 2023.

Här bor ni i populära Brf Kvarnen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av ertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy