Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fotbollsvägen 4B, Brandholmen, Nyköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
3 664 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

På omtyckta Brandholmen står nu denna moderna 2,5a om 62 kvm förberedd till försäljning.

På omtyckta Brandholmen står nu denna moderna 2,5a om 62 kvm förberedd till försäljning för dig. Moderna och fin bostad på våning två som gjorts om till en mini-trea med hög standard och påkostade materialval, larm med kameraövervakning. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch.
Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Njut av inglasad balkong med härlig förmiddagssol.
Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan i grannporten. Till denna bostadsrättsförening finns p-platser/carport med uttag för motorvärmare. Med enkla medel tar man bort den uppsatta väggen om man vill återgå till två rum.


Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restaruranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/

Allmän information

Pris

1 550 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2.5 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea

62 kvm

Gatuadress

Fotbollsvägen 4B

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

1A203

Våningsplan

2 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandholmen i Nyköping 1

Organisationsnummer

769630-8126

Allmän information

Fastigheten Målet 2 består av två huskroppar. Den större har fyra och fem våningar och den mindre har tre.
45 bostadsrätter. Hiss finns. Byggår 2019.
Lägenhetsförråd i varje lägenhet. Städdagar.
Bostadsrättsinnehavarna tecknar lösöresförsäkring (hemförsäkring) med bostadsrättstillägg.

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon samt för underhåll av eventuell uteplats, trädgård och lägenheterna invändigt. Fiber installeras med öppet nät.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. Mekanisk ventilation.

Kommande renoveringar

Föreningen som endast har 4 år på nacken ( de första flyttade in i mars 2019) har inga planer på renoveringar eller liknande. Uppgift från föreningen 2023-02-08.

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamt sophus på gården
Cykelställ under tak på gården
Barnvagnsrum
Gemensamt förråd i porten bredvid.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 664 SEK/månad. I avgiften ingår grundutbud tv, avlopp, vatten. Värme tillkommer.

Beskrivning månadsavgift

Värme tillkommer på månadsavgiften, nuvarande ägare har en värmeschablon på 321 kr.

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen höjde avgiften med 10 procent 1 jan 2023. Uppgift från föreningen 2023-02-08.

Andelstal

1,89%

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

0,0188

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Totalt 33 parkeringsplatser, varav 16 carport och 17 med elstolpe.
Fri parkering på vägen.
Föreningen har carport ( totalt 16 platser) för 450 kr per månad och elstolpe ( totalt 17 stycken) för 250 kr per månad.
För närvarande är det cirka 6?12 månaders kötid för carport eller elstolpes plats. Försäljning av lägenhet som idag har carport eller elstolpesplats leder inte till att man får överta platsen utan man måste ställa sig i kö. Uppgift från föreningen 2023-02-08.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl