Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Granängsvägen 2D Vån 5, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
5 217 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högt belägen bostad med milsvid utsikt från femte våningen

Låt mig presentera denna bostad på femte våningen med en genomtänkt arkitektur från Arkitekthuset. Här har man utformat planlösningen med spatiösa utrymmen för att skapa rymd med högt tak i bostaden, en oslagbar inglasad kungsbalkong och stora sociala ytor.
Genomgående fina ytskikt i nyskick och härliga ljusinsläpp från sydvästligt läge. Bussförbindelser 160m från porten med exceptionella pendlingstider, uber trevlig italiensk restaurang runt knuten, skolor i området, mängder av aktiviteter i närheten som bowlinghall och gym för att nämna några.
Ett ypperligt val av bostad för familjen eller paret. Bostaden är belägen i mitten av pulsen och lugnet, en härlig kombination mitt i hjärtat av Tyresö.

- Närhet till Tyresö centrum.
- Förråd ingår.
- Varmgarage och carpool i föreningen.
- Tillträde enligt överenskommelse.
- Separat förråd ingår.

Rymlig hall med praktisk klinker samt avhängning för ytterkläder och skor i garderob med skjutdörrar från golv till tak. Helkaklat badrum med klinker i mörkare nyans och vita kakelväggar som är hållbart över tid utrustat med golvvärme, skåp för förvaring, kommod, tvättmaskin samt torktumlare, handdukstork, wc och dusch.
Två mindre sovrum varav det ena i sydvästligt läge och det andra i svalt österläge. Master bedroom med ljusinsläpp från två vädersträck och integrerad garderob.

Vardagsrummet, matplatsen och köket som är bostadens sociala del är en enhet i symbios. Samla vänner och familj vid middagsbordet för att skapa härliga minnen tillsammans.
Köket med mängder av skåp för förvaring, dubbla kyl och frys, ugn, spis och dubbla diskhon. Här kan kocken skapa magi och njuta av härlig utsikt samtidigt.

Vi sparar väl det bästa till sist? Den inglasade balkongen som kan nyttjas genom årets alla säsonger. Även här har vi en hög takhöjd. Tack vare rymden är möbleringen i denna del flexibel.
Här har du alla möjligheter för att skapa en mysig loungehörna för avkoppling på en sidan, medan den andra med fördel kan inredas med matgrupp. Valet är ditt.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL:
Rymlig hall med praktisk klinker i mörkare nyans och garderob med skjutdörrar från golv till tak.

VARDAGSRUM:
Den stora sociala delen i bostaden. Fönsterpartier i sydvästligt läge samt öst.

KÖK:
Kök utrustat med kyl, frys, diskhon, mängder av skåp för förvaring, ugn, spis och härliga fönsterpartier.

MASTER BEDROOM:
Det stora sovrummet i bostaden. Här finns även en integrerad garderob och fönster i två vädersträck. Enkelt att inreda med dubbelsäng och mindre möblemang.

SOVRUM 2 & 3:
Dem två mindre sovrummen. Det ena rummet når du från hallen och det andra från vardagsrummet. Fina ytskikt genomgående.

BALKONGEN:
Den stora lyxiga balkongen.
Här har du alla möjligheter för att skapa en mysig loungehörna för avkoppling på en sidan, medan den andra med fördel kan inredas med matgrupp. Valet är ditt.
Inglasningen täcker hela balkongen och känslan av att bostaden förlängs under största delen av året är magnifik.

BADRUM:
Helkaklat badrum med golvvärme, arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc och trevlig kommod.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar-Brf-Kvarteret-Skogsbacken Ekonomisk-plan-Brf-Kvarteret-Skogsback Årsredovisning BRF Kvarteret Skogsbacken 2021 1243079-deklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

77 kvm

Gatuadress

Granängsvägen 2D Vån 5

Ort

Tyresö

Lägenhetsnummer BRF

307340001-0241

Våningsplan

5 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kvarteret Skogsbacken

Organisationsnummer

769635-7933

Allmän information

Brf Kvarteret Skogsbacken i Tyresö är en nybyggd förening med Hökerum Bygg som byggherre. Föreningen består av tre huskroppar med totalt 83 bostadsrättslägenheter, belägna i ett centralt läge nära matbutiker, Tyresö centrum, bussar, förskolor, skolor, restauranger och gym.

Lägenheterna är från 1:or på 30 kvm till 6.or på 116 kvm. Arkitekthuset är arkitekt för projektet, alla lägenheter har antingen egen terrass eller balkonger eller båda delarna som kan byggas om till uterum.

Mer info från på föreningens hemsida: https://www.hokerumbygg.se/kvarteretskogsbacken

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har tecknat avtal för fiber via ComHem (Tele2) för alla bostäder. I anslutningen ingår bredband, fiber-tv och anslutning till ip-telefoni. Kostnad 161kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och värmepump-luft/luft (el).

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns en gemensamhetslokal kallad Gårdshuset som kan hyras för festligheter, kalas eller övernattning. Kostnad ca 200 kr/tillfälle.
Lägenhetsförråden är placerade i garageplan. Förråden har gallerväggar och är ca 1-4 kvm stora.

Husen är utrustade med porttelefon.

Antal lägenheter

83

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Transporthiss finns.

Ekonomi

Månadsavgift

5 217 SEK/månad. I avgiften ingår Ingår: Värme, vatten samt sophämtning. Avgift på 161 kr per månad tillkommer för TV, bredband samt telefoni. Individuell mätning på elförbrukningen.

Andelstal

1,52918%

Andelstal insats

3250000kr

Andel av månadsavgift

1,52918%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

970 530 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

833 SEK/månad

Försäkringskostnad

241 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 074 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

14 parkeringsplatser (300 kr/mån).
30 st garageplatser (640 kr/mån) varav 4 st av garageplatserna är utrustade med laddare för elbil (840 kr/mån).

I föreningen planeras även bilpool med bilar från M Mobility Car.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

69 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

69 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy