Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ulvsbergsvägen 9B, Tullinge Strand, Botkyrka
Typ
Bostadsrätt
KVM
67.2 kvm
Avgift
3 868 SEK / mån
Rum
3 rum

Ulfsbergsgården ~ Ett stycke ny historia skrivs

Nu finns det endast ett fåtal lägenheter kvar i den sista etappen i projektet med inflyttning i två etapper planerad till vecka 27 och 50 2023, välkommen till Parkhusen!

Endast en vindsvåning kvar i vardera hus, först till kvarn.

Under fliken dokument finns projektboken, där finns fyllig information om projektet i sin helhet men också planritningar och vart bostäderna är placerade i huset.

Högst upp i husen ligger vindsvåningarna:

- A-huset, lägenhetsnummer 46, ca 65,8 kvm, avgift 3 824 kr/månad. Pris 3 850 000 kr
- B-huset, lägenhetsnummer 58, ca 67,2 kvm, avgift 3 868 kr/månad. Pris 3 950 000 kr

Nyproduktionsprojektet som värnar om dess unika läge och uppvuxna natur består av 64 bostäder i olika utformningar och storlekar. Tullingesjöns glittrande vatten nedanför tomten präglar hela området och den parkliknande fastigheten om ca 31 000 m² har tjänat som hem för den vackra herrgården sedan början på 1900-talet.

Ulfsbergsgården är en fantastisk plats som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här byggs hem att trivas i, länge.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att det här projektet, på den här platsen, är kommunens i särklass häftigaste projekt genom tiderna.

Parkhusen ~ Fint inbäddat på den parkliknande fastigheten reser sig två flerfamiljshus 3,5 våningar över marken.

Lägenheterna är utformade i flera olika storlekar (2-4 rok) men präglas alla av samma härliga ljusinsläpp och stilfulla materialval. Alla lägenheter har antingen en balkong eller uteplats mot sjön eller det grönskande bostadsområdet. Är du snabb har du chansen att förvärva en lägenhet med två balkonger. Bostäderna är väl utformade för att passa alla skeden i livet, du väljer sedan om du vill bo högt upp med balkong och utsikt eller på markplan med uteplats och planteringsmöjligheter.

Projektet består utöver Parkhusen av:

Ateljèhusen ~ 30 spektakulära stadsradhus i tre olika utformningar. Samtliga är sålda.

Herrgården ~ Byggnaden från 1910 tas väl om hand och alla tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett, öppen spis, spröjsade fönster och generös takhöjd bevaras. De fyra bostäderna i herrgården kommer säljas i färdigt skick i ett senare skede. Dessa bostäder kommer ha en svårslagen sjöutsikt.

Utöver bostäderna satsas det på den omgivande miljön på ägorna och den vackra uppvuxna ekskogen kommer garanterat bli en favoritplats för barnens utomhuslekar när lekparkens gränser suddas ut. Vid en klippavsats byggs en stor bastu med bedårande sjöutsikt för bostadsrättsinnehavarna.

I Tullinge centrum finns livsmedelsaffär, restauranger, vårdcentral, medborgarservice och bibliotek. Här ligger också flera skolor och förskolor. Parkhemskolan och förskolan Sörgården ligger närmast.

Inte långt från gården ligger en småbåtshamn för den båtintresserade och det finns många fina promenadstråk i närområdet. Ett stenkast bort ligger Örnberget som erbjuder sportklättring och den mycket aktiva hembygdsgården anordnar aktiviteter året om.

Duon bakom bostadsprojektet är den populära bostadsutvecklaren Innovation Properties i partnerskap med trygga och solida Borohus som tillverkat hus i fabrikerna i Mjöbäck och Falkenberg ända sedan 1927.

Vill du vara med när det skrivs ett nytt stycke historia på Ulfsbergsgården?

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information kring försäljningsprocessen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy