Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Stationsvägen 33, Centrala Stuvsta, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
143.8 kvm
Avgift
8 654 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor etagelägenhet på våning 5 & 6! Oslagbart läge och skick.

Här erbjuds nu en sällsynt möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga!

Denna etagelägenhet finner ni på våning 5 & 6 på Stationsvägen 33. Bostaden är uppdelad i två lägenheter om 3 rok, totalrenoverade 2019 i smakfull och påkostad stil.
Lägenheterna binds samman via ett internt trapphus men har dessutom separata ytterdörrar på respektive våningsplan. Detta innebär optimala förutsättningar för uthyrning då ett s.k. "inneboende hyresavtal" kan upprättas och det således inte handlar om någon andrahandsuthyrning.

Lägenheterna har genomgått omfattande renoveringar i närtid och ni finner här idag välplanerade ytor, materialval och utrustning av hög kaliber. Genomgående ljusa ytskikt, helkaklade badrum med stora ljusa marmorskivor och tvättmöjligheter i bägge lägenheterna. Stilfulla kök i ljusa toner och välutrustad maskinell utrustning. Båda lägenheterna vetter med fönster och balkong i direkt söderläge, vilket förstås innebär fantastiska ljusinsläpp och många soltimmar på balkongen, men även en helt insynsskyddad tillvaro med milsvida vyer över trädtopparna och hustaken.

Här tillhör man en mycket välmående förening med låg belåning och god ekonomi. Tillgång till ett stort garage under husen, övernattningslägenheter samt direkt närhet till Stuvsta centrum, vilket gör att matbutik, pendeltåg, bussförbindelser och övrig service nås på ett fåtal steg från porten.

För mer information eller möjlighet till visning - vänligen kontakta ansvarig mäklare, Tim Konradsson SkandiaMäklarna.

Rumsbeskrivning

Nedervåning (Plan 5)

---Hall
Generös och luftig hall med säkerhetsdörr och klinkergolv. Direkt innanför ytterdörren finns en tamburhylla och lite längre in finns platsbyggda garderober att hänga av sig i.

---Badrum
Smakfullt och luxuöst badrum med stora ljusa marmorplattor som pryder både väggar och golv. Den goda planeringen innebär att både duschplats med glasdörr och badkar ryms här, likaså gör handfat med kommod undertill, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare i pelare samt wc.

---Vardagsrum
Med ljust laminatgolv och ljust målade väggar finner ni här ett riktigt trivsamt vardagsrum med utmärkt läge. Från balkongdörr och de stora fönsterna hittar det naturliga ljuset in. Gott om rum för soffgrupp och tv-hörna.

---Balkong
Från vardagsrummet nås balkongen som vetter i direkt söderläge med en oslagbar vy över närliggande området, helt utan insyn. Rum för att möblera upp med kafébord och stolar.

---Sovrum 1
Praktiskt sovrum med väl tilltagen walk-in-closet. Gott om rum för såväl säng som skrivbord. Genomgående ljusa ytskikt.

---Kök m. matplats
Smakfullt kök, renoverat med varje detalj i beaktning. Skåpluckor i sober, grå ton och vit laminatbänk som gifter sig utmärkt med ljus marmor ovan. Den halvöppna planlösningen mot vardagsrummet ger lägenheten ett naturligt flöde och dessutom en utmärkt plats för matgrupp där större sällskap får plats vid behov. Kökets maskinella utrustning består av:
*Integrerad kyl/frys
*Integrerad diskmaskin
*Inbyggd ugn i praktisk arbetshöjd
*Induktionshäll
*Inbyggd mikrovågsugn

---Sovrum 2
Ytterligare ett bra sovrum i praktisk storlek. Dubbeldörrar mot kök och vardagsrum.

---Förråd/Trappa mot övervåning
Stort förråd som även kan användas som hemmakontor. Här nås även trappan som ansluter de två lägenheterna.

Övervåning (Plan 6)
En trappa upp nås ytterligare en lägenhet om 3 rok och 72 kvm. Samma vackra ytskikt och materialval som en trappa ned med 2 praktiska sovrum, helkaklat badrum, ett stort förråd och smakfullt kök.

---Hall

---kök

---Badrum

---Sovrum 1

---Sovrum 2

---Förråd

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2021 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 895 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Boarea

143.8 kvm

Boareabeskrivning

Etagelägenhet disponerad över 2 plan (vardera lägenhet 72 kvm) Separata ytterdörrar på våning 5 respektive 6.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stationsvägen 33

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

33502

Våningsplan

5, 6 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stuvsta 1

Organisationsnummer

716422-0464

Allmän information

Föreningen inrymmer totalt 45 lägenheter på adresserna Stationsvägen 33& 35. Föreningen ingår i en samfällighet med två intilliggande bostadsrättsföreningar (Stuvsta 2 & 3) som tillsammans disponerar över ett stort garage om totalt 90 platser, under fastigheterna).

Föreningen tillämpar s.k. frivilligt kapitaltillskott vilket kan göras med fördel för att "köpa loss" en del av månadsavgiften. Kapitaldelen av den månatliga avgiften består av 2 874:- och köps loss för 1 074 000:-. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Brf bildades

1992

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Comhem. Basutbud för TV samt bredband om 100/100Mbit/s ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Kommande renoveringar

Föreningar kommer att dra in fiber under 2023.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 45

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

1994

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

8 654 SEK/månad. I avgiften ingår Värme. Vatten, grundutbud för kabel samt bredband.

Andelstal

3,9745

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

900 489 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Har räknats ut genom följande uträkning:
Samtliga skulder till kreditinstitut (kortfristiga och långfristiga) - kassa & bank x bostadsrättsandel.

Uppgifterna kan avvika mot vad som står angivet i årsredovisningen då dessa belopp kan ha förändrats sedan årsredovisningen gjordes. För den köpare där detta är av stor betydelse så uppmanas man att kontrollera detta ytterligare med föreningen att uppgifterna fortfarande stämmer.

Kommentar

Notera att driftkostnaderna är individuella och baseras på användning och avtal.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

800 SEK/månad

Summa driftkostnad

800 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns 30 garageplatser samt 5 platser utomhus vilka är möjliga att hyra. Då föreningen ingår i en samfällighet som inrymmer totalt 90 garageplatser, så finns möjlighet att få tillgång till dessa.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

123 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Övrigt

I området finns både skolor, förskolor samt idrottsplats och på kort avstånd finner vi pendeltåget som avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter). Dessutom avgår flertalet bussar mot såväl IKEA och Kungens kurva som till Huddinge centrum.

Stuvsta Centrum är ett mindre, mysigt centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, träningscenter, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videobutik, konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist. Den mysiga sjön Långsjön ligger inom promenadavstånd från Stuvsta och har omtyckta promenadstråk.

På Stuvsta station stannar pendeltågen mellan Märsta och Södertälje, samt pendeltåg, som utan byte, går till Arlanda och Uppsala. I rusningstrafik trafikeras stationen även av pendeltåg mellan Bro och Tumba. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Huddinge C, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl