Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 7, Vån 9 (0917/1905), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
2 326 SEK / mån
Rum
1 rum

Fantastisk 1:a om 40 kvm i toppskick - högt upp i huset på våning 9 med himlen som närmsta granne

Med ett oslagbart läge högt upp i huset saluförs denna spektakulära och nyproducerade (2015) 1: om 40 kvm i populära Vällingby Parkstad med fransk balkong och slående utsikt över Stockholm! Genomgående stilsäkra materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och härliga sociala ytor. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt och känslan av att ha himlen som närmsta granne är påtaglig. Bostaden passar utmärkt för singeln eller paret med högt ställda krav. I pulserande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanan gröna linje tar dryga 20 min till city, flertalet gym, förskolor och underbara grönområden finns i närheten. Det här är ett hem att drömma om - Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna med duschväggar i klarglas. Tvättstugan finns bara några meter ifrån lägenheten.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, förberett för mikro i väggskåp, ugn samt kombinerad kyl/frys. Vitvarorna kommer i rostfritt från Electrolux. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt.

Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det sociala sällskapsrummet som erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömhem. Här finns det gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord, rymlig matplats och sovdel med plats för ca 1,40-1,60 säng och sängbord - bädda upp med favoritlakanen och njut av första koppen kaffe i soluppgången. För att skapa en extra mysig stämning och maximera kvadratmeterna ännu mer går det även att sätta upp en skiljevägg. Som sagt, möjligheterna är oändliga!

BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterrass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 13 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor nyöppnad Hemköp finns längs Jämtlandsgatan.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy