Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tuvgatan 52, Vidingsjö, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
5 127 SEK / mån
Rum
4 rum

En optimal fyra med stor balkong i söderläge precis vid Vidingsjö naturområde

Välkommen till ditt nya drömhem!

Denna fantastiska fyra på andra våningen är belägen i ett familjevänligt område med närhet till en härlig naturmiljö och fantastiska promenadstråk i skogsmiljö. Här kan ni njuta av ett aktivt liv i en naturskön omgivning samtidigt som ni har allt ni behöver inom räckhåll.

Den här bostaden är en riktig pärla i en attraktiv och eftertraktad del av staden. Här finns närhet till både centrum och naturen, samt goda kommunikationsmöjligheter. Ni har allt ni behöver på gångavstånd och kan enkelt ta er till och från arbete eller skola. I närområdet finner ni idrottsanläggning, kvarterskrogar och livsmedelsaffär. Lägenheten har allt ni kan önska er och mer därtill. En stor balkong i söderläge bjuder på sol och värme under långa sommardagar. Ni kan koppla av på balkongen och njuta av utsikten över de grönskande omgivningarna.

Möt lugnet i ett av Linköpings mest omtyckta bostadsområden. I HSB Brf Vidingsjö 2 kan man som boende dra nytta av flertalet fördelar. Föreningen bildades i slutet på 70-talet och har mycket god ekonomi till följd av dess låga belåning och väl underhållna fastigheter. Nyligen investerade föreningen i ett stort solcellsprojekt som gett god avkastning. Som följd av den goda ekonomiska ställningen hålls avgifterna låga för de boende. För 5 127 kr i månaden ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och hushållsel. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en gemensam tvättstuga, biltvätthall, snickarbod, målarbod, boulebana och odlingslotter, allt för att göra ert vardagsliv så bekvämt som möjligt.
Ni har även goda kommunikationer till hela staden med buss och cykel och samtidigt ha första parkett till skog och natur med den ljuvliga Vidingsjöskogen.

Missa inte chansen att ta steget till ett härligt och aktivt liv i denna underbara lägenhet. Kontakta oss idag för att boka visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy