Länk kopierad!

Visningar

sön 8 okt 14:15 - 14:45
Öppen visning, du får gärna boka in dig på hemsidan eller genom att kontakta Kristina på 070-160 00 84

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 900 000 SEK / Utgångspris
Adress
Slånbärsvägen 33, Bollstanäs, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
128.5 kvm
Avgift
9 034 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Det bästa av två världar, rymlighet och privatliv i två våningar!

Välkommen till ditt drömhem i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena. Denna terrasslägenhet erbjuder det bästa av två världar - rymlighet och privatliv i två våningar samt en fantastisk terrassbalkong och uteplats där du kan njuta av solen och den friska luften. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med kvalitativ inredning och arbetsbänk i sten. Bägge badrummen har renoverats och lägenheten har 4 sovrum som fritt kan inredas efter behov. Denna terrasslägenhet är unik och kombinerar modern livsstil med naturskön omgivning. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska hem.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med gott om plats för både skor och ytterkläder. Garderob.

Sovrum 1

Ett mindre sovrum bredvid hall med plats för både säng, skrivbord och annan förvaring. Fönster vetter mot entrésidan.

Sovrum 2

Ett lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare inredning. Stora garderober med spegeldörrar som ger dig goda förvaringsmöjligheter. Fönster vetter mot entrésidan.

Duschrum

Ett duschrum som renoverats under 2011 med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschrummet är utrustat med WC, svart kommod med tillhörande spegelskåp, hörndusch med vikbar glasvägg och tvättmaskin. Inbyggda hyllor för ett smart och snyggt sätt att förvara sina saker på.

Vardagsrum

Ett luftigt och trivsamt vardagsrum med utgång till den härliga terrassen med gott om sol. Ljusa golv och väggar. Öppen insyn mot kök

Kök

Stort kök med köksinredning i ek och kakel ovan exklusiv stenskiva som arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av en svart kyl och frys (isfunktion behöver service), ugn, fläkt (2022) och induktionshäll.
Klinkergolv med golvvärme och tapeter. Vid matplatsen finns fönster från två väderstreck.

Sovrum 3-4

Två sovrum på nedre plan med fönster och egen utgång till en härlig uteplats med buskar som skyddar mot insyn. Sovrummen har plastmatta på golv och tapet på väggar.

Duschrum - nedre plan

Ett duschrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns en duschhörna, WC och kommod med tillhörande spegel.

Förråd

Praktiskt förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Dokument (pdf)

Planlösningar A?rsredovisning-HSB Brf Bollstana?s i Upplands Va?sby-2022 stadgar_hsbs_brf_bollstanäs-2 ED

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 900 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea

128.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Slånbärsvägen 33

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

226

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Terrass

Stor och rymlig terrass med plats för både soff- och matgrupp. Här kan du njuta av sommarens varma dagar i både sol och skugga genom att fälla ut markisen. För att få in grönska på terassen finns inbyggda planteringslådor för att kunna odla blommor. Här kan du verkligen sätta din egen prägel.

Uteplats

Uteplats med buskar som skyddar för insyn och på ett gavelläge vilket gör att uteplatsen känns mer avskild och privat. Här får du plats med både soff- och matgrupp. Kallförråd finns vid uteplatsen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s Brf Bollstanäs

Organisationsnummer

716417-7581

Allmän information

Husen är fördelade runt fyra gårdar och började byggas 1987 och det sista huset var klart i sluter på 1988.
Alla hus är av terrasshustyp. De lägre husen utan hiss har två våningsplan i souterräng i vissa fall. De högre husen med hiss har tre till fyra våningsplan och garage under mark. Området är mycket kuperat med varierande naturmark och ett brett artbestånd av olika träd.

Varje lägenhet har en terrass eller en uteplats om ca 23 m². Alla terrasser har en planteringslåda om ca 7 x 0,6m. Terasserna är belägna mot söder eller väster. Lägenheterna har en öppen planlösning med vardagsrum, matplats och kök mot terrassen, sovrummen ligger mot andra sidan.

Lägenheterna 2½ r.k. och större har utöver badrum en toalett med dusch (gäller ej låghusen). Samtliga badrum har plats för tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har ett gruppavtal med ComHem för leverans av ett grundutbud av analog TV och bredband.

På varje gård finns ett gårdshus med tvättstugor, samlingssal/gårdslokal med pentry. I anslutning till gårdshusen finns lekplatser, sittgrupper och utegrill. Centralt i området ligger ett gemensamt kvartershus, Gläntan, som innehåller en större samlingssal, pentry och bastu. Vid infarten till Slånbärsvägen ihop med miljöhuset finns fastighetsexpeditionen.

Boendeparkering sker i garagen belägna under de högre husen samt på ett antal ute parkeringsplatser.
Cykelförvaring och barnvagnsförvaring sker i cykel- och barnvagnsrum vid entréerna i de högre husen eller i eget förråd.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen har genomfört en omfattande renoveringar i garagen. Man har även utfört terrassförstärkningar inom hela föreningen.
Alla hissar byttes ut under 2020/2021.
Nya lekplatser 2021/2022.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 317

Antal lägenheter

319

Byggnader

Byggår

1987

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

9 034 SEK/månad. I avgiften ingår inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband

Avgiftsförändringar

Föreningen höjer månadsavgiften med 3% för 2023.

Andelstal insats

0,445%

Andel av månadsavgift

0,00445

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

664 637 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel, baserat på senaste tillgängliga årsredovisningen.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

550 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

5

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 313 garageplatser under höghusen, 25 mc/mopedplatser i garagen samt 64 utomhus parkeringsplatser, varav 9 besöksparkeringsplatser.
550 kr/månad för garageplats utan laddstation.
690 kr/mån för garageplats med laddstation (faktiskt förbrukning tillkommer).
250 kr/månad för parkeringsplats ute.
240 kr/mån MC parkering i garage.
Separat kö som hanteras av styrelsen.
Föreningen har inga specifika laddplatser, utan elbilsladdare monteras på hyrd garageplats efter behov och tillgänglig kapacitet.

Parkeringssituationen kring föreningen
Styrelsens ambition är att erbjuda en parkeringsplats för personbil per lägenhet. Tillgången på parkeringsplatser i området är begränsad, men det kan finnas möjlighet att hyra plats i Breddenområdet. Kontakt tas med Parking Partner.

Ytterligare möjligheter till parkering som finns i närområdet är:
Parkeringsområdet i Bredden
Parkeringen vid Breddenskolan
Parkeringen vid Grimsta by
Regler för parkering framgår vid respektive område

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

123 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl