Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Packhusgatan 27, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
34.5 kvm
Avgift
2 316 SEK / mån
Rum
1 rum

Kvadratsmart nyproducerad enrummare med exklusiva tillval

Välkommen till Packhusgatan 27 och denna nyproducerade lägenhet som står klar till inflytt april 2023. Ett utmärkt tillfälle att bli den första att flytta in på city och havsnära adress på toppenläge på Limhamns sjöstad till låg avgift. Ett nytt och modernt hem med noga vald färgsättning, exklusiva tillval och kvalité - detta är ett boende för den kräsne. Här blir varje dag en dag nära havet.

Du välkomnas av ett välplanerat, socialt och ljust hem med omsorgsfullt valda materialval, smart planlösning och smakfulla inredningstillval. Den sociala lösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden känns spatiös och upplevs större än sina kvadrat. Rumsavdelare kan läggas till den för som vill skärma av för separat sovrumdsdel, vilket är här den höga standarden och smarta planlösningen gör att kvadraten utnyttjas på bästa vis. Lägg därtill ypperlig förvaring, stilsäkert och helkaklat badrum med tvättmöjligheter och generös balkong om ca 10 kvm² som under det varmare sommarhalvåret förlänger bostaden. Här bor du i en aktiv förening med friköpt mark där samtliga bostäder är miljöcertifierade som kan ge förmånen till ett grönt bolån. Bil och cykelpool finns att tillgå och till innergården kommer bland annat boulebana, utemöbler och bänkar. Havet, mysiga promenadstråk och goda kommuniktioner får du på köpet.

Havsbrynet är ett kvarter på kajkanten på Limhamns Sjöstad. Limhamns Sjöstad är ett populärt bostadsområde med något för alla, här finns allt vardagen kräver - storstadspuls och småstadsidyll, goda kommunikationer, gym, matbutiker, skolor och vårdcentral. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet där all service redan finns på plats.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy