Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Väverigatan 1, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
3 186 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig tvåa med stor balkong i Ebbepark!

Välkommen till den här optimalt planerade tvåan med stor balkong i österläge! Här välkomnas du in i en ljus hall med bra förvaring bakom skjutdörrar, ett varmt och ljust badrum med golvvärme, dusch, vägghängd wc, handfat med kommod och en kombinerad tvättmaskin/tumlare. Vardagsrummet och det modernt utrustade köket hänger ihop på ett bra sätt och har fint ljusinsläpp från de väl tilltagna fönstren. I sovrummet får du plats med en dubbelsäng och här finns bra förvaring i form av garderober med skjutdörrar.

Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande.
Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet som är den mer stillsamma delen av Ebbepark.

I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö.

Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall
Golv: klinker samt ask trestavsparkett
Sockel: vitmålat trä
Väggar: målade
Tak: målat vitt
Övrigt: hatthylla

Badrum

Badrum
Golv och väggar: kakel, Portraits Comblanchien 60*60 (vid golvbrunn 15*15) , möjlighet att välja till golvvärme
Tak: lackade vita plåtkassetter med spotlight
Innerdörrar: vitlackerade med ram
Tvättsnickerier: väggskåp ovan bänkskiva av laminat
Vitvaror: kombinerad tvättmaskin och tumlare
Övrigt: vägghängd wc, tvättställskommod med två lådor, spegelskåp med belysning samt spotlight i tak, dusch med vägg , toalettpappershållare och krokar

Sovrum

Sovrum
Golv: ask trestavsparkett
Sockel: vitmålat trä
Väggar: målade vita
Tak: målat vitt
Innerdörrar: vitlackerade med ram
Övrigt: Linneskåp samt garderober med skjutdörrar

Vardagsrum

Vardagsrum
Golv: ask trestavsparkett
Sockel: vitmålat trä
Väggar: målade
Tak: målat vitt
Fönsterbänk: natursten

Kök

Kök
Golv: ask trestavsparkett
Sockel: vitmålat trä
Väggar: målade
Tak: målat vitt
Fönsterbänk: natursten

Kökssnickerier: Modulkök från Space i Kalix. Bänkskiva i laminat som standard, tillval finns. Kakel, tillval finns. Kärl för sopsorteringunder diskbänk.
Vitvaror: Cylinda, kyl/frys, ugn under induktionshäll och micro inbyggd, induktionshäll infälld i bänkskiva, köksfläkt med belysning, diskmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

49 kvm

Gatuadress

Väverigatan 1

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

F02-1107

Våningsplan

2 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Belysning och eluttag. Balkong med glasad front, möjlighet till inglasning vid tillval.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lugnet 1

TV/internet

TV: Fiber
Internet: Fiber

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: FTX

Byggnadskommentar

Takhöjd: 2,5 m
Brandvarnare monteras i samtliga sov- och vardagsrum
Grund: Isolerad betongplatta under alla kvarter i Lugnet, lika i garagedel som i teknikutrymmen och förrådsdelar
Stomme: Prefabricerad betongstomme, sandwish-väggar som yttervägg, lägenhetsskiljande väggar av prefabricerad betong, gjutna bjälklag, installationer finns ingjutna i bjälklag och prefab-väggar för dold kanalisation
Innerväggar: Lägenhetsskiljande samt bärande väggar av betong, övriga rumsavskiljande väggar av plåtregelstomme och gips-skivmaterial, TV-väggar är förstärkta
Lägenhetsdörrar: Entrédörr till lägenhet är en säkerhetsdörr o trä med stålkarm som förses med lås, dörrkikare och ringklocka, låset kan ställas i serviceläge

FÖNSTER
Isolerglas

ÖVRIGA BYGGNADER
Varje lägenhet har tillgång till lägenhetsförråd i källarplan
Förråd för barnvagnar och rullstolar i entréplan
Cykelparkering finns i separata cykelrum både i garage och utvändigt
Mottagningsboxar för paket och matleveranser
Mekarhörna för cykel samt cykeltvätt
Hundtvätt

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 55

Antal lägenheter

55

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 186 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme , vatten, bostadsrättstillägg samt 18 kanaler TV.

Andelstal insats

1,2959%

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Vatten och avlopp

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

440 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Plats i garage finns att hyra via Dukaten, möjlighet att ladda elbilar finns

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Allmänt
Från Ebbepark cyklar du enkelt, vare sig du vill till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar stadsdelen, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola och mataffär kommer att finnas på området. Du har också nära tillgång till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen. Och bara en kort promenad från Ebbepark hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.

Övrigt
Gården består av planteringar med växter, buskar och träd samt sittmöbel med bord. Det finns även en mindre lekplats på gården.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl