Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Skogskärrsvägen 5E, Högmora, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
20 kvm, biarea 13 kvm
Avgift
3 325 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Yteffektivt studiohus i absolut bästa söderläge!

Nu erbjuds möjligheten att flytta till ett högkvalitativt och stilfullt studiohus byggt 2018 i ett av Huddinges mest expansiva områden.

Bostaden präglas av arkitektonisk finess med raka linjer och modernistiska inslag som anspelar på den intilliggande naturen. Med genomgående smakfulla material såsom vitpigmenterad enstavigt parkettgolv, köksbänk och stänkskydd i Gotländsk kalksten samt estetiskt stilrena nyanser som kommer till liv av det naturliga ljuset från stora fönsterpartier.

Bostaden inrymmer över totalt 33 kvm ett välplanerat entréplan med kök och matplats samt allrum i öppen social planlösning, med skjutdörrar mot den trädäckade altanen som vetter direkt i söder. Här finns dessutom ett rymligt badrum med golvvärme. Halva entréplanet har dubbel takhöjd fönsterpartier från golv till tak. En trappa upp finns ett mysigt loftplan med lägre takhöjd, därmed en utmärkt sovplats med gott om rum för dubbelsäng.

Bostadsrättsföreningen Högmora 21 består av 21 bostäder och innehar idag en stabil ekonomi. Avgiften inkluderar sophämtning, förråd, 1 parkeringsplats samt kallvatten.

Här får ni alltså ett naturnära boende av högsta kvalitet, helt utan renoveringsbehov. Till en låg månadskostnad dessutom.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

- Entréplan -
Entréplanet är smakfullt och ljust med stora fönsterpartier som löper från golv till tak, vilket alltid ger de öppna ytorna gott om naturligt ljus, härifrån nås den trädäckade altanen som vetter i soligt söderläge. Gott om rum att duka upp och avnjuta middagar i goda vänners lag. Några få steg från altanen finns ett förråd som tillhör bostaden. Samtliga väggar är vitmålade och under fötterna ligger vacker vitpigmenterad enstavig parkett. Halva entréplanet har öppen rymd upp till nock och således en hisnande takhöjd om ca. 3,5 m.

- Köksdel -
I öppen planlösning mot allrummet finns ett stilfullt kök i minimalistisk stil. Här finner ni gedigna material såsom bänkskiva och stänkskydd i kalksten, grålackerade skåpluckor och vitvaror i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av:
* Kyl/frys
* Mikrougn
* Induktionshäll
* Ugn
* Tvättmaskin

- Allrum -
Stort och luft med genomgående smart planering. Under trappan finns gott om rum för förvaring, invid fönsterpartiet erbjuds rum för sittgrupp. Här finns dessutom en fast matplats för 4-5 personer.

- Badrum -
Helkaklat badrum med golvvärme. Fräsch och modernistisk interiör bestående av stora gråa plattor, duschplats med glas-vik-dörrar, wc, handdukstork samt vägghängd handfatskommod med spegelskåp ovan.


- Loftplan -
En trappa upp finns ett mysigt loftplan, här är takhöjden lite lägre och därmed lämpar sig denna yta mycket väl för sovplats. Här finns det gott om rum för dubbelsäng nattduksbord. Även tv-möbel ryms här om så önskas. Längs bägge sidor finner ni fönster som släpper in ljuset och dessutom finns här ett stort förrådsutrymme.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2021 Stadgar Energideklaration

Länkar

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea

20 kvm

Boareabeskrivning

Den totala arean uppgår till 33 kvm.

Biarea (BIA)

13 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skogskärrsvägen 5E

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

10657-9

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Högmora 21

Organisationsnummer

769633-8875

Allmän information

Antal lägenheter: 21

TV/internet

Internet: Fiber, abonnemang tecknas individuellt av bostadsinnehavaren.

Uppvärmning och ventilation

Luftvärmepump + radiatorer

Byggnadskommentar

Studiohus, 1 plan + loft.

Övriga utrymmen i föreningen

Till bostaden hör ett väl tilltaget extern förråd, bara några meter från altanen.

Byggnader

Byggår

2018

Ekonomi

Månadsavgift

3 325 SEK/månad. I avgiften ingår Parkering, vatten, sophantering

Andelstal kommentar

Andel i föreningen (%): 2.743

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

691 091 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Har räknats ut genom följande uträkning:
Samtliga skulder till kreditinstitut (kortfristiga och långfristiga) - kassa & bank x bostadsrättsandel.

Uppgifterna kan avvika mot vad som står angivet i årsredovisningen då dessa belopp kan ha förändrats sedan årsredovisningen gjordes. För den köpare där detta är av stor betydelse så uppmanas man att kontrollera detta ytterligare med föreningen att uppgifterna fortfarande stämmer.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

1 parkeringsplatser med elstolpe ingår i månadsavgiften.

Beskrivning

Övrigt

Partytält
Styrelsen vill påminna om att ni som medlemmar har möjlighet att hyra vårt pop-up tält med storleken 3x6m för 200 SEK / dag, inklusive 2 hopfällbara bord.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl