Länk kopierad!

Visningar

tors 1 jun 20:15 - 20:30
Enbart bokad visning. Anmäl dig via hemsidan. Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gullbergsgatan 10, Folkets Park/Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
4 305 SEK / mån
Rum
3 rum

Markplanstrea i Folkets Park med både uteplats och balkong

Välkommen till Gullbergsgatan 10 och denna moderna och smart planerade markplanstrean belägen i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en lägenhet på 73 kvadratmeter med egen uteplats och gräsplätt mot den vackra, grönskande parken. Lägenheten färdigställdes 2016 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum, rymliga sovrum varav ett utrustat med klädkammare, helkaklat duschrum med tvättavdelning och smarta förvaringslösningar. Uteplats på trädäck, med härlig morgonsol, samt balkong med kvällssol.

Brf Rotundan består av 42 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. På taket har föreningen installerat solceller. I källaren finns garage, lägenhetsförråd och cykelförråd.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö.

Du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

73 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gullbergsgatan 10

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd samt uteplats.

Lägenhetsnummer BRF

29

Våningsplan

Markplan

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Rotundan

Organisationsnummer

769627-4336

Allmän information

Bostadsrättsföreningen bildades 2014 och förenings hus stod inflyttningsklart 2016. Föreningen äger fastigheten Ombudsmannen 33 med adresser Gullbergsgatan 6-10 och föreningens hus omfattar 42 bostäder.
På brf Rotundan tak finns en solcellsanläggning som producerar egen el till fastigheten och hushållen. Den täcker en del av den gemensamma förbrukningen och bidrar till lägre driftkostnader och en bättre miljö

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Installation av 6 st laddstolpar utomhus.
Femårsbesiktning har genomförts.
Eluttag monterade vid ytterdörrarna.
Batterierna i kodlås vid ytterdörrarna bytta.
Byte av tujor.
OVK besiktning.

Övriga utrymmen i föreningen

I husets källare finns en föreningslokal med pentry. WC finns i korridoren utanför.

Cykelförråd i källare med ingång via trappa och ramp från gatan. Förråd för barnvagnar och rullstolar finns på markplan vid varje trapphusentré

Antal lägenheter

42

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 305 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten och bredband.

Beskrivning månadsavgift

värme, kallvatten och bredband.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 5 % 2023-01-01
Inga fler planerade avgiftshöjningar under 2023

Andelstal

2,59247 %

Andelstal insats

2,59247 %

Andel av månadsavgift

0,0259247

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

800 600 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Varmvatten

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

600 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

18 stycken markparkeringsplatser finns att hyra på bostadsrättsföreningens parkering väster om Gullbergsgatan. 468kr/månaden - Separat kö.
17 stycken parkeringsplatser finns att hyra i garage i grannfastigheten Brf Dansbanan. Garagenedfart från Folkets Parksgatan. 703kr/månaden ink. moms - Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

64 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

69 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Tomas Eckerud, HSB Östergötland

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl