Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mariedalsgatan 16, Slavsta, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
96 kvm
Avgift
6 013 SEK / mån
Rum
4 rum

Ljus gavellägenhet// öppen planlösning// stor balkong

Välkommen till denna ljusa och välskötta gavel-fyra med en stor balkong i fastighet med hiss från markplan. Här bor ni i ett naturnära område i en omtyckt förening med god ekonomi och med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda! Lägenheten har bland annat stora sällskapsytor med öppen planlösning, fönster i tre väderstreck, modernt kök renoverat 2019 samt två helkaklade badrum.

Bostaden välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning och möblering samt förvaring genom klädkammare som är försedd med elfa-system. Från hallen når du bostadens samtliga rum och badrum. Det ena badrummet är utrustat med duschhörna, handdukstork och WC. Det andra badrummet erbjuder tvättmöjligheter med bänkyta och skåpsförvaring, handdukstork samt duschhörna och WC. Två sovrum med plats för säng, garderob och övrig önskad möblering, perfekta som barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål. Master bedroom ger plats åt dubbelsäng och övrig önskad möblering samt är utrustat med flertalet garderober. Fullt utrustat kök, renoverat 2019 med gott om skåpförvaring och arbetsytor och trevlig köksö. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en öppen planlösning som skapar en härlig social yta med goda möbleringsalternativ, här flödar ljuset från fönster i tre väderstreck och erbjuder dessutom utgång till en mycket trevlig balkong som bjuder på morgon och dagssol. En genomgående ljus och välskött lägenhet där samtliga ytskikt löpande har renoverats!

Till bostaden hör även ett vindsförråd.
I brf Boktryckaren 1 bor du i en omtyckt förening som bland annat installerat solceller, erbjuder flera gemensamhetsutrymmen såsom; cykelförråd, barnsvagnsrum, uteplats,Lekplats med studsmatta samt tillhandahåller en carportplats till varje bostadsrätt att hyra.


Slavsta är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med både lägenheter och hus med ett centralt läge strax intill Årsta. Med naturen strax runt hörnet och vackra åkerfält erbjuder läget det bästa av två världar då man har bekvämt cykelavstånd, mycket goda busskommunikationer och enbart några minuter med bil in till centrala delar av Uppsala. I nära anslutning ligger även Klarbärsparken/Slavstaparken med lekplats och fotbollsplan, Salabacke, Årsta, Boländernas handelsområde och Gränbystaden. I området finns både förskola, skola, gymnasieskola. Detta är även ett perfekt pendlarläge med kort avstånd till E4:ans påfarter.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy