Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 550 000 SEK
Adress
Åletas väg 16D, Skogstorp, Skogstorp
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
4 233 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nytt och fräscht

Nu ges chansen att förvärva ett nyproducerat bostadsrättsradhus i omåttligt populära Skogstorp. Radhuset är om 100 kvm i två plan, fördelat på 5 rum och kök varav tre sovrum. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket skapar en trevlig social yta. Vardagsrummet om ca 20 kvm har rikligt med ljusinsläpp från tre stora fönster som ligger ut mot den egna trädgårdstäppan. På baksidan finns en altan som tack vare skärmväggar ger ett bra insynsskydd. Altanen ger plats för solsängar och/eller trädgårdsmöbler som bjuder in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostaden har två helkaklade badrum - ett per plan. Badrummet på entréplanet har en liten tvättstugedel med tvättmaskin och torktumlare i stapel som tar liten yta men ger goda kvalitéer. Köket kommer från välkända Marbodal, en högkvalitativ köksleverantör med genomgående hög standard, tillsammans möts det upp av toppmoderna vitvaror. Köksbänk i kompositsten ger en bra och slitstark arbetsyta. På övre plan finns ännu ett helkaklat badrum med dusch och wc. Bostadens masterbedroom är rymligt och har dessutom goda förvaringsmöjligheter i walk-in-closet. På övre plan finns även ett allrum samt ytterligare två sovrum varav ett mindre, båda med garderob. Bostadsrätten erbjuder vattenburen golvvärme i entréplanet som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övre plan värms av radiatorer. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar.

Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Välkomnande entréhall med avhängningsmöjligheter på hatthylla och i skjutdörrsgarderober med praktisk inredning. På golvet ligger klinker och väggarna är målade i ljus kulör.

Vidare in i bostaden hittar vi ena badrummet, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare i stapel, dusch bakom vikbara glasväggar, kommod, spegel, spotlights i tak samt väggskåp.

Bostadens kök ligger med öppen planlösning mot vardagsrum, ett snyggt kök från Marbodal med påkostade vitvaror från bla Husqvarna. Köket är även utrustat med bänkskiva i kompositsten. Mot huset framsida finns ett fönster, den perfekta platsen för matbord.

Vardagsrum om ca 20 kvm, här ges plats för soffa, mediamöbel samt soffbord. Vardagsrummet har rikligt med ljusinsläpp från bostadens baksida via tre stora fönster från golv. Via vardagsrummet når du baksidan av huset och den tillhörande trädgårdstäppan med altan och förråd.

Övre plan
Mindre allrum som kan nyttjas som tv-rum eller arbetshörna om så önskas.
På övre plan hittar vi ett masterbedroom med tillhörande klädkammare, två något mindre sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch, handfat med underskåp, högskåp, handdukstork samt wc.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Brudorkiden 2 Brf Brudorkidén 2 Ekonomisk plan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 550 000

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea

100 kvm

Boareabeskrivning

Areauppgifter enligt föreningen, arean hämtad från ritningar.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Åletas väg 16D

Ort

Skogstorp

Kommun

Eskilstuna

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Ett förråd finns på baksidan av huset i den tillhörande trädgården. El är indraget i förrådet.

Lägenhetsnummer BRF

4004

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brudorkidén 2

Organisationsnummer

769640-5401

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet och tv via fiber - du väljer själv din leverantör och abonnemangstyp

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning via frånluftsvärmepump

Byggnadskommentar

Radhus i två plan med fasad av träpanel samt bandfalsat plåttak.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje bostad hör ett förråd om ca 6 kvm som återfinns på baksidan av huset.

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 233 SEK/månad. I avgiften ingår Avsättning för kommande underhåll av föreningens byggnader, sophämtning, kallvatten, amortering och ränta på föreningens lån.

Beskrivning månadsavgift

Månadsavgiften för bostaden är egentligen 5875 kr/månad detta sedan räntan på föreningens lån ökade. Byggherren Tuna entreprenad som byggt bostäderna har därför under de kommande tre åren skjutit in 1.250.000kr till föreningen för den ränteskillnad som blev till följd av den högre räntan. Vilket gör att avgiften för nu ligger på 4 233kr/mån.

Andelstal

4,8426

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uppgift om nettoskuldsättning kan ej anges då uppgifter om andelstal av årsavgift saknas i föreningens register.

Kommentar

Driftkostnaden är schablonmässigt beräknad och beror till stor del på nyttjandegraden

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

1 600 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 850 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till bostaden hör en parkeringsplats som ligger vid entrén, ladduttag för el bil är installerat.
Parkeringsplatser till besökare finns i området en bit bort från huset.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl