Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Valkebogatan 18A, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.5 kvm
Avgift
3 983 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad och rymlig genomgångslägenhet på Valkebogatan

Varmt välkomna till denna fina och charmiga tvårummare belägen två trappor upp upp i populära, härliga och lugna kvarter i Gottfridsberg! Här finner ni en mysig lägenhet med social öppen planlösning och välplanerade ytor med fint kök, ett välplanerat vardagsrum samt ett rymligt sovrum med fint ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet finner ni en härlig balkong som vetter mot innergården i skönt solläge med sol under nästan hela dagen. Bostaden erbjuder vidare en rymlig hall samt ett renoverat och fräscht helkaklat duschrum utrustat med kombinerad tvätt och torktumlare. Bostadens fönster som vetter i två väderstreck bidrar till mycket solljus.

Här bor man i en välskött och stabil HSB-förening med god ekonomi, där det mesta ingår i avgiften. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar faciliteter såsom gym, bastu, övernattningslägenhet, tvättstugor, samlingslokal och flertalet cykelförråd. Till varje lägenhet tillhör ett förråd.

Det geografiska läget är kanon, här bor man mitt emellan innerstan och universitetet. Närområdet är mycket lugnt och fridfullt med flertalet närliggande parker och grönområden för en avkopplande miljö. På bekvämt gångavstånd finns matbutik, bensinmack, restauranger, frisör och goda bussförbindelser till både city, universitetet och övriga staden. En kort promenad bort finner ni Gamla Linköping samt natursköna Vallaskogen med dess rekreationsområden. Helt klart ett perfekt boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre.

Här kommer ni att trivas! Varmt välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy