Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Åvägen 16C, Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad
Typ
Bostadsrätt
KVM
122 kvm
Avgift
8 964 SEK / mån
Rum
4 rum

GENOMGÅENDE KANONSKICK - FANTASTISKT KÖK/VARDAGSRUM - EGEN PARKERING

I omtyckt förening återfinnes denna synnerligen trivsamma fyrarummare. Bostaden ligger i markplan och erbjuder en skön radhuskänsla samt en väldisponerad planlösning. Tre rofyllda sovrum, helkaklade badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. En fantastisk rymd i kombination med goda ljusinsläpp bidrar till att göra kök/vardagsrum (ca 3,9 m i takhöjd) till bostadens naturliga mittpunkt. I köket finns alla moderna bekvämligheter man förväntar sig i ett nytt boende. Egen uteplats med eftermiddags/kvällssol och parkering ingår i månadsavgiften. Det fina läget vid ån och dess centrala läge i Vagnhärad gör att du lätt når pendling, affärer och annan service på gångavstånd. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Allmänt om lägenheten:
Då byggnaden byggdes om från ett garage till lägenheter under 2020-2021 så är samtliga ytskikt, fast inredning och utrustning fortfarande i mycket gott skick. Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme vilket ger komfort och en mer balanserad temperatur. Golven är av ljus trestavsparkett och väggarna vitmålade. Lägenheten disponeras enligt följande:

Uteplats:
Den egna uteplatsen ligger utanför entrén och rymmer både flera stora möbelgrupper samt gott om växter. Här kan man sitta och njuta till härlig eftermiddags- och kvällssol vilket är perfekt för att avnjuta en sen lunch och/eller middag i solen. Detta är en perfekt förlängning av lägenheten under sommarhalvåret och ger bostaden dess radhuskänsla.

Hall:
Via egen entré och privat uteplats nås lägenheten. Väl inne i bostaden möts du av en välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. Här finns gott om plats för skoförvaring och avhängning av ytterkläder medan det också ryms ytterligare förvaring i de fasta garderoberna. Det finns även plats för ytterligare inredning/möblemang om så önskas. Mörkt klinkergolv på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum:
Väl inne i lägenhetens hjärta ligger stora sociala ytor som är perfekt för den stora familjen. Här möts man direkt av den väl tilltagna takhöjden och de stora fönsterpartierna i två olika väderstreck, vilket ger utrymmet både ljus och en extra rymd. Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket och skapar ett trevligt samspel mellan rummen. Det finns gott om plats för en stor soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor, matgrupp med plats för 8-10 sittande gäster samt ytterligare inredning.

Kök:
Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet men avgränsar rummen med en praktisk köksö. Köksön ger både extra arbetsyta samt ytterligare möjligheter till förvaring. Bakom vita skåpsluckor finns gott om förvaringsmöjligheter medan den mörka laminatbänkskivan erbjuder bra arbetsytor. Utrustningen består av en spis med tillhörande ugn, spisfläkt, diskmaskin samt en kyl och frys.

Sovrum 1:
Sovrummet ligger mellan vardagsrummet och hallen och är perfekt som sovrum och/eller kontor. Här ryms både säng, skrivbord och/eller annan inredning samt möblemang som önskas. Utsikten från rummet är över den egna uteplatsen vilket gör det både lugnt och insynsskyddat.

Sovrum 2:
Detta sovrum ligger till vänster om hallen och rymmer säng, sängbord och övrig inredning. Här finns stora fasta garderober som rymmer gott om förvaring. Även här är utsikten över den egna uteplatsen vilket skapar en rogivande och privat känsla.

Wc:
Toaletten ligger intill sovrum 2 och är inrett med wc, tvättställ samt spegelskåp. Mörkt klinker på golvet och vitkaklade väggar.

Wc/dusch:
Ett stort och rymligt utrymme inrett med wc, kommod med tillhörande tvättställ, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara glasväggar, samt en tvättmaskin. Här finns också gott om plats för ytterligare inredning som önskas. Mörkt klinker på golvet och vitkaklade väggar.

Förråd:
Lägenhetens förråd ligger praktiskt taget i lägenheten och rymmet gott om olika förvaringslösningar. Här finns möjlighet att inreda utrymmet precis efter eget behov men det går utmärkt att använda det precis som det är inrett idag.

Sovrum 3:
Det sista sovrummet är också lägenhetens största och ligger mycket lugnt och avskilt beläget från övriga utrymmen. Detta rum är mycket ljust och luftigt med gott om fönsterpartier och plats för inredning. Det ryms både en dubbelsäng, sängbord, byrå och övrigt möblemang. De fasta garderoberna ger möjlighet till att förvara sina kläder eller den förvaring som önskas.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2022 Årsredovisning 2021 Stadgar Frågelista

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

122 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Åvägen 16C

Ort

Vagnhärad

Kommun

Trosa

Lägenhetsnummer BRF

10446-2

Våningsplan

1 av 1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Åvägen 16

Organisationsnummer

769639-0637

Allmän information

Föreningen består av 18 lägenheter i tre byggnader. Två av byggnaderna är nybyggnation under 2021, ett enplanshus och ett tvåplanshus. Den tredje byggnaden är totalrenoverad under 2017-2020.
Föreningen har IMD (Individuell Mätning och Debitering) av el.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Utförda renoveringar

Gula huset renoverat 2017-2021
Nybyggnation av 2 st byggnader 2020/2021

Kommande renoveringar

Inga renoveringar planerade. Uppgift från ordförande i föreningen 2023 05 03.

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamt cykelförråd

Antal lägenheter

18

Byggnader

Byggår

2021/1910

Ekonomi

Månadsavgift

8 964 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Parkeringsplats
I månadsavgiften ingår värme, vatten och en parkeringsplats.

Beskrivning månadsavgift

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel, tele, tv, bredband och hemförsäkring.

Avgiftsförändringar

Inga planerade höjningar, vi har precis gjort en rejäl höjning. Uppgift från ordförande i föreningen 2023 05 03.

Andelstal

8,785%

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

22 st. p-platser. Alla lägenheter har en parkering som ingår i avgiften. Uppgift från ordförande 2023 05 03.

Ingår i avgiften

Ja

Beskrivning

Områdesbeskrivning

22 utvändiga p-platser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl