Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Storvretsvägen 42, Skogås, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
61.5 kvm
Avgift
3 212 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljust och luftigt boende med fantastisk balkong i söderläge

Denna fina lägenhet är en dröm för den som söker ett hem med öppen planlösning och ljusa färger. Hallen har praktisk klinker i mörka färger som ger en lyxig känsla och vitmålade väggar som ger ett rent och modernt utseende. Här finns gott om plats för avhängning av jackor och skor, och badrummet är helkaklat i ljusa färger vilket ger en ren och fräsch känsla. Förberedningarna för tvättmaskinen finns.

Klädkammaren är en praktisk och smart lösning som ger extra förvaringsutrymme. Öppen planlösning från köket och vardagsrummet gör att man enkelt kan umgås med vänner och familj medan man lagar mat. Köket är modernt med vita skåpluckor och fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Matplatsen utanför köket rymmer minst 6 personer, vilket gör det perfekt för middagar och sociala tillställningar.

Vardagsrummet är rymligt och ljust, med gott om plats för en stor soffgrupp. Balkongen med söderläge ger en utsikt över omgivningen och är ett perfekt ställe att koppla av på. Sovrummet är stort och rymligt, med plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang.

Denna lägenhet är helt enkelt perfekt för någon som söker en modern och bekväm livsstil. Läget är också utmärkt, med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag, såsom butiker, restauranger och kommunikationer. Dessutom är Brf Skogås 1 en stabil förening med god ekonomi och utförda investeringar som bergvärme, solceller och 30 st laddstolpar för elbilar. Bredband på 1000/1000 mbit/s ingår också i avgiften.

Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften om 3212 kronor ingår värme, vatten, bredband och lägenhetsförråd. Föreningen har gemensamt el-abonnemang och hushållsel debiteras månadsvis på avi.

På kort promenadavstånd från bostaden når du Skogås Centrum med pendeltåg som tar dig till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen finns inom 100 meter från bostaden och tar dig till Farsta C på ca 12 minuter med stor shoppinggalleria och tunnelbana.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy