Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Råcksta Gårdsväg 21, Vån 11 (32102/2102), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 955 SEK / mån
Rum
2 rum

En minutiöst välplanerad bostad med fantastiskt ljusinsläpp & häpnadsväckande utsikt över Stockholm!

Nu saluförs äntligen denna tvåa alldeles i sitt eget slag med stor inglasad balkong på 11:e våningen! Med ett oslagbart läge näst högst upp i huset finns nu tillfälle att förvärva denna spektakulära och nyproducerade (2012) tvåa som mäter upp till 42 kvm. En minutiöst välplanerad bostad med fantastiskt ljusinsläpp genom sina stora fönster där blickarna dras mot den häpnadsväckande utsikten över Stockholm. Genomgående stilsäkra materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och härliga sociala ytor. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt och känslan av att ha himlen som närmsta granne är påtaglig. Det här är ett hem att drömma om - Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare med vägghängt skåp ovan.

Vardagsrummet som är i delvis öppen planlösning mot köket erbjuder gott om plats till umgänge med familj och vänner. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren når man också den stora inglasade balkongen där utsikten är magisk och insynen obefintlig. Balkongen erbjuder gott om plats för både lounge-grupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna café-känsla. Slå er ner och njut av den hänförande utsikten.

Stilsäkert och väl tilltaget u-format kök med vita släta skåpluckor och lådfronter. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Till sist har vi bostadens väl tilltagna sovrum som är helt utan insyn och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Bädda upp dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe.

BRF Harsprånget har god ekonomi och en välskött fastighet. Föreningen har parkeringsplatser/garageplatser på och under ett parkeringsdäck samt utanför porten som kan hyras för 500 kr/mån respektive 650 kr/mån. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med ca 4 min promenad till tunnelbanan tar ni er till Stockholm Central på endast 24 minuter. En stor nyöppnad Hemköp finns i grannfastigheten. Vällingby Parkstad är ett attraktivt område med närhet till Vällingby centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger samt biograf. För den aktive finns närhet till motionsslingor, gym och bad. En kort bit bort finner man Grimsta Naturreservat med sin vackra skog och natur.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy