Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kobbeslätten 6, Askim Sisjön, Askim
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 446 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern tvåa med inglasad balkong!

Snart har du möjligheten att förvärva en superfin bostad som erbjuder hög kvalitet och bekvämligheter.
Lägenheten är i mycket fint skick och de stora fönsterpartierna skapar en ljus och luftig atmosfär. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som ligger i skyddat läge, balkongen förlänger bostaden och kan nyttjas större del av året. Lyxigt helkaklat badrum som är utrustat med bl.a. golvvärme, stor takdusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stort och rymligt kök som löper i ljusgråa färger, här finns gott om förvaring i form av skafferi, lådor och skåp. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning vilket funkar utmärkt för sociala sammanhang. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Välkommen med din intresseanmälan!

I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde.
På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kobbeslätten 6

Ort

Askim

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1109/018

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Askkronan 2

Organisationsnummer

769636-8609

Allmän information

I Askegården bor du i en vacker grönska i moderna lägenheter, med närhet till natur, skog och bad. Här bygger Stena Fastigheter totalt 196 ljusa och trevliga lägenheter med öppen planlösning. Husen är byggda i tre etapper och varje etapp är en egen bostadsrättsförening. Brf Askkronan 2 omfattar 49 bostadsrätter med flera olika planlösningar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till ett öppet bredbandsnät med fiberanslutning.

Uppvärmning och ventilation

Typ av ventilation: FTX

Antal lägenheter

49

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 446 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning på 25% från 1 april 2023.

Andelstal

1,84760%

Andel av månadsavgift

1,85%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

724 729 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Baserat på föreningens årsredovisning för 2021/2022.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 40 platser till sitt förfogande i parkeringshuset där alla 40 för närvarande är uthyrda. Vid frågor gällande parkering, eller om du vill ställa dig i kö för en parkeringsplats, kontakta Axcell som har hand om föreningens parkeringsplatser på . I dagsläget är det endast möjligt att hyra en parkeringsplats per lägenhet. Kostnaden för en parkeringsplats är 850kr i månaden.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

73 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy