Länk kopierad!

Visningar

mån 5 jun 17:30 - 18:00
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Svängrumsgatan 79, Flatås, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
76.5 kvm
Avgift
4 274 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad trea med två toaletter, nyproducerad 2019 med stor balkong!

Med bästa läge i härliga Flatås kan vi nu presentera denna stora trea med två toaletter, nyproducerad 2019!
Topputförande med stilrena materialval och hög kvalité samt attraktiv planlösning. Bostaden är väldigt ljus och belägen en våning upp (hiss finns) samt enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt parkettgolv som sträcker sig in i hela bostaden.
I det kompletta Marbodal köket finns det gott om förvaring och vitvaror från Siemens. Från köket/vardagsrummet når man också bostadens guldkorn, den stora och mysiga balkongen med många soltimmar. Stort och fräscht helkaklat badrum med tidlösa färgval samt vardagslyx med tvättmaskin & torktumlare och gäst wc.

- I avgiften ingår TV, bredband, telefoni (Telia triple play) !

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Alldeles utanför huset har du Flatåsparken och en fotbollsplan, mycket barnvänligt! Området erbjuder även närhet till både flera förskolor och grundskolor. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt två kilometer bort. Utöver det tar du dig enkelt på tio minuter med bil till Sisjöns handelsplats med ett brett utbud av butiker. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.
Närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning, Sisjöns handelsplats och Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer bara promenadväg bort. Goda kommunikationer med flera spårvagnslinjer (nr 1, 7 och 8) som tar dig till Högsbo och magiska Änggårdsbergen på 4 minuter eller vidare till Linnéplatsen på endast 9 minuter. Lika enkelt tar du dig även till både Slottskogen, Botaniska trädgården och Lekplatsen Plika.
Varmt välkomna!

Rumsbeskrivning

Hall:
Här välkommans du in i en trevlig och praktisk hall. Vita väggar, stilrent parkettgolv, garderober samt goda avhängningsmöjligheter.

Sovrum 1
Från hallen når du ett mysigt och rogivande sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har inbyggda garderober och även plats för mindre säng samt skrivbord. Fungerar perfekt som ett barnrum eller kontorsrum

Master bedroom
Vidare från hallen når du lägenhetens master bedroom, ett stort och inbjudande sovrum med walk in closet. Sovrummet erbjuder fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng och andra möblemang.

Gäst WC
Intill master bedroom finner vi även en fräsch gäst WC som är helkaklat och utrustat spegelskåp, wc och handfat.

Badrum
Ett stort, fräscht och smakfullt badrum med toalett, duschvägg, kommod, tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp, kommod och dusch. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Vardagsrummet är bostadens samlingspunkt, ett öppet, socialt och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor och även plats för större möblemang.

Vardagsrum - Kök
Vardagsrummet är bostadens samlingspunkt, ett öppet, socialt och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor och även plats för större möblemang.
Med öppen planlösning erbjuder det stilrena Marbodal köket på härligt ljusinsläpp. Köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av ugn, frys & kyl i fullhöjd, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och induktionshäll. Samtliga vitvaror är från Siemens. Bänkskiva i laminat, släta luckor och gott om plats för matbord och stolar. 

Balkong:
Från köket finner du en stor och charmig balkong med lättmöblerade ytor och många soltimmar.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

76.5 kvm

Gatuadress

Svängrumsgatan 79

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

2B-1103

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Flatås Park

Organisationsnummer

769631-0338

Allmän information

Intill den nya Flatåsparken i populära Flatås finns 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, uteplatser och terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Nya Frölunda Torg och Linnégatans puls.

Brf Flatås Park är byggt helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

Brf Flatås Park består av tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Takvåningarna har extra högt i tak och stora fönster och i flertalet kan du njuta av en alldeles egen, stor terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken.


Avtal
Telia Triple Play, TV, bredband och telefoni
Renova, renhållning och återvinning
Parkando, uthyrning av p-platser i garage samt markparkering
Låsinväst jourtjänst
Schindler Hiss, jouravatal hissar
Göteborg Energi, el och värme
Göteborgs Stad, VA
Techem, mätning/avläsning/debitering värme-, varmvatten- och elförbrukning
Veidekke Nära, städ och fastighetsskötsel

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2021 - Löpande renovering har utförts till en kostnad av 103 670kr.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförvaring
I Brf Flatås Park satsar vi på cyklarna, vi har ca 145 låsbara cykelparkeringar på gården och vid entréer utomhus, samt ca 240 cykelställsparkeringar i källardelen. Och inte att förglömma våra 2st servicestationer som finns på gården.
(Se förklaring i nedanstående fil)

Antal lägenheter

140

Lån i BRF per kvm

14 202

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 274 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Faktisk förbrukning av varmvatten och hushållsel mäts separat för varje bostadsrätt. Kostnaden aviseras
kvartalsvis i efterskott och betalas i samband med månadsavgiften för januari, april, juli och oktober.
Betalningsskyldig är den som innehar bostadsrätten den första månaden i varje kvartal.

Andelstal

0.88622%

Andelstal insats

0.8593%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 011 735 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Baserat på föreningens årsredovisning för 2022.

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Under föreningens byggnader finns en garageanläggning innehållande 85 p-platser, där Brf Flatås Park har 63 av dessa p-platser till sitt förfogande. Separata hyresavtal tecknas mellan medlemmen och föreningens parkeringsbolag och månadshyran är bestämd till 1 250 kr/mån för år 2019. Förtur att erhålla garageplats har lägenheterna 3-5 RoK, sedan är det kölista (kontraktsordning)
De övriga 22st p-platserna i garaget förfogas av Brf Änggårdsblicken, som är er grannförening (punkthuset 10-vån med 48 lgh, byggnation kommer att starta hösten 2019 och planerad inflyttning i detta huset blir till sommaren 2021).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl