Länk kopierad!

Visningar

sön 26 mar 15:00 - 15:30
Öppen visning. Boka gärna plats via fastighetsmäklarens hemsida!
mån 27 mar 17:30 - 18:00
Öppen visning. Boka gärna plats via fastighetsmäklarens hemsida!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Nya Gatan 1, Vån 4, Nacka Forum, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
85.2 kvm
Avgift
5 186 SEK / mån
Rum
4 rum

Varmt välkomna till denna otroliga 4:a i omåttligt populära Stadsporten, ett nytt projekt intill Nacka Forum. Lägenheten håller genomgående högsta standard med exklusiva materialval och skänks ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera stora fönsterpartier i olika väderstreck! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som enkelt möbleras med soffa, TV-möbel och matbord i storlek större. Köket är försett med all maskinell utrustning som behövs samt gott om arbetsyta och god förvaring i de flera under- och överskåpen. Lägenheten har tre välplanerade sovrum där Master Bedroom är försedd med exceptionell förvaring i form av platsbyggda garderober runt sängen. Intill Master Bedroom ligger lägenhetens andra rynliga sovrum där båda två har utgång till lägenhetens stora balkong mot den lugna innergården. Lägenhetens tredje sovrum ligger i andra änden av lägenheten. Båda badrummen håller högsta standard med hotellkänsla. Båda badrummen är försedda med WC och dusch och det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare bakom luckor i samma färg som överskåpen, med en arbetsbänk emellan dem. Rymlig hall bakom säkerhetsdörr med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter.

Genomgående håller bostaden högsta standard med genomgående, vattenburen golvvärme under den vackra enstavsparketten, stora fönsterpartier med djupa fönsternischer, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset samt ett externt förråd.

Här bor du i ett lugnt och tryggt område med ett exemplariskt läge runt knuten från Nacka Forum, en totalrenoverad galleria med över 100 butiker och flera restauranger. I närheten finns flera stora mataffärer och intill Forum ligger populära och välsorterade Ica Maxi med ett stort utbud av delikatesser, pizzeria, sushi och eget konditori. I närheten finns även tandläkare, vårdcentral och Nacka Sjukhus. För den som har barn finns flertalet lekplatser, förskolor samt skolor i närområdet. Bla. en uppskattad öppen förskola ligger endast 5 minuter promenad bort. Hit är det enkelt att ta sig med både bil, buss, tåg, båt, cykel och snart även via tunnelbana. Kommunikationerna i området är de bästa och enbart ett stenkast bort passerar nästintill hela Nackas bussutbud såväl motorvägsbussar som områdesbussar som bland annat tar dig in till Slussen på cirka 10-15 minuter. En kort bit bort finns också Saltsjöbanan samt båthållplats för pendelbåten vid Nacka Strand mot Nybroplan. År 2030 beräknas även tunnelbanan i Nacka Forum vara klar. Friluftsområdena Nyckelviken och Nackareservatet ligger mycket nära och erbjuder 4H-gård och friluftsaktiviteter av alla dess slag. För den badsugne finns Kyrkvikens nya bryggor samt Långsjöns badplatser inom promenadavstånd alternativt 5 minuter med bil.

Allmän information

Pris

5 795 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

85.2 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Nya Gatan 1, Vån 4

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

1401

Våningsplan

4 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stadsporten

Organisationsnummer

769634-3362

Allmän information

Namn
BRF Stadsporten i Nacka

Allmänt om föreningen
Boarea bostadsrätt 9316 kvm.

Föreningen har lån på 139 500 000 kr. Kreditbetyg A +.

Föreningen äger fastigheterna Nacka Sicklaön 134:29 och Nacka Sicklaön 134:30 med en total marknadsareal på 2 973 kvm.

Det är en äkta förening.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV-grundpaket och bredband 250/250 ingår till en obligatorisk avgift om 165 kr/mån.

Byggnadskommentar

Bostadsrättsföreningen Stadsporten i Nacka bildades under 2017

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar - uppgifter hämtade från ekonomiska förvaltaren 2023-03-03.

Antal lägenheter

140

Lån i BRF per kvm

14 974

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 186 SEK/månad. I avgiften ingår Uppskattade kostnader utifrån föreningens ekonomiska plan. Kallvatten ingår i avgiften och varmvatten debiteras efter förbrukning, upptaget under posten V/A.

Beskrivning månadsavgift

Ink. Värme, kallvatten, obligatoriskt tillägg om 165 kr/månad tillkommer för bredband

Avgiftsförändringar

I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar - uppgifter hämtade från ekonomiska förvaltaren 2023-03-03.

Andelstal

0,91%

Andel av månadsavgift

0,0091

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 482 134 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns 94 p-platser och 9 MC-platser i garaget. Garaget ligger i fastigheten och är kameraövervakat.
P-plats 1600 kr - 2200 kr/mån.
Laddplats 1800 kr - 2200 kr/mån.
MC 600 kr/mån.
För tillfället är det endast en kortare kö - uppgifter hämtade från Parkando 2023-03-02.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl