Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Flottbrovägen 4, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
56 kvm
Avgift
4 024 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk uteplats i soligt söderläge - genomgående toppskick- Tillhörande Garageplats

Här presenteras en unik och välplanerad tvåa på 56 kvm som utmärker sig med sin fantastiska uteplats på hela 25 kvm, belägen i soligt söderläge. Denna bostad erbjuder en ljus och luftig atmosfär med rymliga rum och hög standard på materialval och utrustning. Genomgående vattenburen golvvärme. Stora fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus bidrar till den öppna känslan av rymd i bostaden. Den fantastiska uteplatsen i soligt söderläge ger möjlighet till härliga stunder utomhus, exempelvis grillkvällar eller avkoppling i solen.
Föreningen tillhandahåller en garageplats per lägenhet!

Stora Essingen har skärgårdskänsla mitt i stan! Atmosfären är gemytlig och här finns kvarterskrogar, mataffärer, caféer samt skolor och dagis inom gångavstånd. På ön finns en båtklubb med två hamnar. Flera badställen finns att välja på samt vackert promenadstråk längs vattnet. Stora Essingen ligger på cykel/gångavstånd från centrala Kungsholmen och city. Ni kan promenera hela vägen in till centrala Stockholm via vattnet och då passerar ni både Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet samt Norr Mälarstrands vackra promenadstråk där det finns ett rikt utbud av trevliga restauranger och caféer såsom Petite France, Orangeriet och Mälarpaviljongen. Från bostaden har ni utmärkta kommunikationer med buss till city och Fridhemsplan samt med tvärbanan mellan Solna och Sickla udde, via Alvik och Liljeholmen. Från Fridhemsplan går både T-banans gröna och blåa linje.

Rumsbeskrivning

Bostaden fördelar sig enligt följande:

HALL
Du välkomnas av en praktisk hall med förvaring i nisch och garderob.

SOVRUM
Det här boendet erbjuder ett fantastiskt rymligt sovrum med tillhörande klädkammare. Sovrummet är stort nog för att ge plats för en dubbelsäng, sängbord och övrig möblemang.

BADRUM
Ett helkaklat badrum med dusch (förberett för tvättmaskin).

KÖK/VARDAGSRUM
Ett fullt utrustat kök med integrerade vitvaror som är sammanlänkat med det generösa vardagsrummet i en öppen planlösning. Från vardagsrummet nås den fantastiska uteplatsen.

UTEPLATS
Till detta finns även en magisk uteplats om hela 25 kvm i soligt söderläge.

Till bostaden hör ett rymligt förråd beläget i källarplan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar A?R 2021 - Essingeberget Undersökningsplikt Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

56 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Flottbrovägen 4

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

1-101

Våningsplan

0 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

25 kvm uteplats i soligt söderläge med trädäck. Här njuter ni av solen från morgon till kväll.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

brf Essingeberget

Allmän information

Brf Essingeberget består av ett flerbostadshus om tio lägenheter med adress Flottbrovägen 4. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.

EKONOMI
- Inga avgiftsförändringar planerade.
- Delat ägande accepteras.
- Juridisk person accepteras ej.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga
- Cykelförråd
- Barnvagnsförråd
- Källsortering

GARAGE
I källarplan finns tio garageplatser upplåtna med hyresrätt- en för varje lägenhet. Sex st av parkeringsplatserna har tillhörande laddboxar.

UNDERHÅLL
Under året har underhåll av fasad på penthouse -våningen skett. I övrigt normalt underhåll.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

10

Byggnader

Byggår

2008

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 024 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Andelstal

4,1031

Andel av månadsavgift

0,0636

Överlåtelseavgift

1 150 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har en garageplats per lägenhet, dvs tio st. Sex st av parkeringsplatserna har tillhörande laddboxar. Garageplatserna är belägna i källarplan och nås med hiss. Separat kösystem tillämpas där föreningens medlemmar har förtur till platserna.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

56 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

101 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy