Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Direktörsgatan 22, Högaborg, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
77.5 kvm
Avgift
6 861 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Genomgående trea med balkong i västerläge & hiss!

Nu kan vi presentera denna oslipade diamant med balkong & hiss på Direktörsgatan 22! Här erbjuds en kvadratsmart bostadsrätt med stor potential för den som vill skapa ett boende anpassat efter egen smak och tycke.

Ni välkomnas in i den luftiga lägenheten, här fördelas 77,5 kvadratmeter på tre rum och kök. Direkt vid entrén finner vi gott om yta för avhägning, tack vare skjutdörrsgarderoberna med spegeldörrar. Till höger om hallen når vi ett av bostadens två sovrum, i anslutning till detta rum finner ni även en rymlig klädkammare. Till vänster om hallen anländer vi till bostadens master-bedroom med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och egen garderobslösning. Vidare når vi det rymliga och lättskötta köket, här finns gott om arbetsutrymme, välutrustad maskinpark och plats för matplats till 4-6 personer. Centralt i bostaden finner vi ett tidlöst och helkaklat badrum med duschhörna, kommod, spegel och handdukstork. Slutligen når vi lägenhetens stora vardagsrum. Här finns plats för soffgrupp, matbord och annat tänkbart vardagsrumsmöblemang. Ljusinsläppet från balkongen i västerläge och utsikten över föreningens mysiga innergård skapar en behaglig tillvaro.

Som boende i föreningen har man tillgång till föreningens gemensamma innergård med grillplats och lekyta, gemensam tvättstuga och en samlingslokal. Förråd finns i källarplan tillhörande bostadsrätten. Här bor ni på ett bra läge med närhet till det mesta såsom mataffärer, parkeringshus, bra förbindelser med buss och gångavstånd till centrum. Förskolor och skolor 1-9 finns ett stenkast bort, likaså Viskängens park - vilket man kan spendera fina sommardagar på.

Välkommen på visning!

Allmän information

Pris

695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

ca 77.5 kvm

Boareabeskrivning

viss avvikelse kan förekomma

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Direktörsgatan 22

Ort

Helsingborg

Kommun

Helsingborg

Lägenhetsnummer BRF

54

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Sjöstjärnan i Helsingborg

Organisationsnummer

716406-8541

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Inflyttning skedde under år 1981.

Bostadsrättslägenheterna är fördelade enligt följande:
- 2 rum och kök: 13 st
- 3 rum och kök: 42 st

Brf bildades

1981

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Ansluten till Telia.
Grundutbud på tv-kanaler, bredband och fasttelefoni(abonnemanget, ej samtal) ingår i månadsavgiften.

Kommande renoveringar

2031: planering av fönster byte samt tak.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 55
Antal lokaler: 3

Antal lägenheter

55

Byggnader

Byggår

1981

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 861 SEK/månad

Andelstal

1,75595

Andelstal kommentar

enligt bostadsrättföreningens utdrag ur lägenhetsförteckningen

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

135 826 SEK

Kommentar

Driftkostnaderna är framtagna enligt schablon & kan komma att överskridas eller underskridas beroende på hushållets förbrukning.

Överlåtelseavgift

1 110 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Regelriktig parkering i området. Garage finns ett stenkast bort.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl