Länk kopierad!

Visningar

tis 30 maj 14:00 - 14:20
tors 1 jun 17:00 - 17:30
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren, 073 516 12 06.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Topasgatan 64, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 553 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och välplanerad trea med balkong i västerläge!

Nu har ni möjligheten att förvärva en ljus och fräsch trea! Till er som söker en välplanerad bostad med balkong och kvällsol, har vi nu denna lägenhet att erbjuda. Här bor du nära till centrum och ett stenkast bort från havet. Bostaden har ett sort socialt vardagsrum där familj och vänner kan samlas för att umgås. Praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Två rymliga sovrum med gott om förvaring. Praktiskt badrum som löper i ljusa färger. Varmt välkommen på visning!

På härliga Topasgatan bor du i ett lugnt område med grönskande innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring ges via garderob.

Vardagsrummet är lägenhetens hjärta. Här finns det plats för en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Stora fönster med fint ljusinsläpp och fantastiskt utsikt mot Frölunda.

Från hallen när du bostadens fina badrum som är utrustat med wc, handfat, badkar, dusch och spegelskåp.

Vidare från hallen nås du av lägenhetens första sovrum. Ljusa väggar och en vidsträckt utsikt samt fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Funkar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

Stort och praktiskt kök som erbjuder bra arbetsyta och bra förvaring i form av lådor och skåp. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

Stort sovrum som ger en luftig känsla. Gott om förvaring i stora garderober, här finns det plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Från sovrummet når du bostadens härliga balkong som har kvällssol.

Dokument (pdf)

Planlösningar Topasgatan 61 Årsredovisning Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

70 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Topasgatan 64

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

468

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Topaslängan

Organisationsnummer

769616-2762

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Järnbrott 164:10 Göteborgs kommun vilken förvärvades 2007. Fastigheten består av 1 flerbostadshus. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 5 512kvm fördelade på 70 lägenheter och 5 276 kvm samt lokal. Av dessa lägenheterna är 59 upplåtna med bostadsrätt och 11 med hyresrätt.

Bostadsrättsföreningen registrerades år 2007-03-21

Fastigheten är fullvärdes försäkrad genom Länsförsäkringar, ansvarsförsäkring för styrelsen ingår.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband via Bahnhof.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.
Frånluft.

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 553 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, tv (basutbud) och bredband.

Avgiftsförändringar

Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 15% från och med 1 december 2022 p.g.a elkostnader samt räntor som stigit.

Andelstal

1,58986%

Andel av månadsavgift

1,59%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

392 858 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Baserat på föreningens årsredovisning för 2021.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats ovanpå eller inuti flerbilsgarage: 275 kr/månaden. Garage med bur som delas med annan bil 400kr/månaden. Kontakta föreningen för att kontrollera tillgängligheten och ev. kötid.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

159 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

132 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl